Čeprav marsikdo pozna Kylie Minogue predvsem po njeni glasbeni karieri in seksi telesu, se je Avstralka pred časom, podobno kot naša miss Iris Mulej, preizkusila v oblikovanju lastnega nakita. Na začetku leta se je omenjeni nakit - tudi s pomočjo oglasov, na katerih se je pojavila razgaljena Kylie - prodajal v velikih količinah, pred časom pa so trgovci na veliko presenečenje zaznali upad prodaje.

Avstralski mediji poročajo, da je razlog za ta nenaden pojav kar sama Kylie, ki je pred časom prebolela raka na dojki. Trgovci namreč dodajajo, da je ob novici, da seksi Avstralka zapušča glasbeno kariero zaradi zahrbtne bolezni, prodaja njenega nakita naglo naraslo. Sedaj pa, ko se Kylie vrača na glasbeno sceno, pa se je z njeno kolekcijo zgodilo ravno nasprotno. Prestižne verižice, svetovnih oblikovalcev, so tako izpodrinile kolekcijo Love Kylie, avstralski trgovci pa se pri tem branijo z zakonom ponudbe in potrošnje, saj želijo, da bi Kylini izdelki ostali na prodajnih policah.

Omeniti še velja, da se Avstraliji slabo prodajajo tudi vstopnice za Kyline "comeback" koncerte, ki se bodo zvrstili konec tega leta. Seksi Avstralka še vedno upa, da se bo z njenimi novimi hiti in pojavljanjem v medijih ta pojav kmalu spreobrnil njej v prid.