Šiškarji bodo na uvodni tekmi konec tedna gostovali pri Kopru, ki je minuli krog z remijem pri Muri uspešno prestal menjavo trenerja. Pri koprskih igralcih je bilo sploh v prvem polčasu opaziti širjenje rok drug proti drugemu, kakršno je v času trenerja Zeljkovića izostajalo, a kot da so se v drugem polčasu pomenili. Toda v goste jim prihaja Bravo, najvznemirljivejša ekipa letošnje jeseni z M. Poplatnikom, slovenskim Shearerjem v napadu. Lahko pričakujemo večje število golov, obenem pa je 1,97 visok dvojni znak na Bravo povsem vznemirljiva opcija.

Na drugi sobotni tekmi bo poparjeni in še vedno dezorientirani Maribor gostil v minulem krogu takisto od Celja razbito Rogaško. Maribor mora to tekmo zmagati zlepa ali zgrda, o čemer priča tudi vsega 1,30 vreden koeficent na zmago Mariborčanov. Za vsega nekaj več (1,80) pa bo treba stavo na njihovo zmago pokombinirati še z nečim. Recimo s stavo na več od 2,5 gola skupno, kar v kombinaciji s prvim obeta množenje investicije z 1,80.

Zanimivo bo v Domžalah, kjer bodo sedmouvrščene Radomlje gostile šesto Muro. Tudi to je tekma, na kateri lahko gole pričakujemo na obeh straneh, za kar je na voljo razmeroma nizkih 1,51, kolikor pa znaša tudi dvojni znak na zmago ali remi Radomelj. Kvoto 3,10 obetajoči remi ne bi presenetil, vsega 3,85 pa je vredna stava na remi z goli na obeh straneh.

In še Olimpija – Aluminij. Tekma, kakršna je že znala postreči s presenečenjem, za katerega pa se Aluminij ta hip ne zdi zrel. Poleg tega je Olimpijo po debaklu s Ferci pričakovati na najvišjih obratih, kar navaja na zmago z več kot 2,5 gola skupno za kvoto 1,82.