Dončić je s točkovnim izkupičkom postal tretji igralec v zgodovini NBA, ki je na prvih sedmih tekmah dosegel vsaj 30 točk, obenem pa prvi po Wiltu Chamberlainu iz sezone 1962/63.

»Ne vem. Trudim se dobiti tekme. Mislim, da sem danes odigral eno svojih najboljših tekem. Nisem preveč igral na silo in sem delil žogo,« je ESPN po tekmi navedel Dončića, ki je iz igre metal 12-20, obenem pa ukradel še dve žogi.

V ekipi Dallasa je Christian Wood ob 10 skokih zbral 21 točk, od tega 17 v drugem polčasu, Spencer Dinwiddie pa je dosegel 20 točk. Jordan Clarkson je pri gostih tekmo končal z 22 točkami.

Chicago Bulls so s 106:88 premagali Charlotte Hornets in imajo pet zmag po devetih tekmah. Goran Dragić je dobro izkoristil igralni čas, saj je v 15 minutah dosegel 16 točk (met 6-9) ob treh skokih in asistencah ter blokadi.

Dragić je bil eden od šestih v ekipi, ki so dosegli dvomestno število točk, več od Dragića, 17, jih je dosegel le Javonte Green. Pri gostih je Kelly Oubre ml. tekmo končal s 24 točkami.