V današnji ekonomiji vedno več podjetij posluje na globalnih trgih, kar prinaša tudi potrebo po čim bolj razumljivem in učinkovitem komuniciranju v različnih jezikih sveta. Prevajanje besedil je zato neločljiv del poslovanja, vendar to ni vse: kakovostno prevedena besedila morajo biti na voljo tudi čim prej, saj je v poslu čas denar. Misel na dogovarjanje za prevod pa prenekaterega poslovneža spominja ravno na izgubo časa zaradi vse predpriprave, ki je potrebna, da prevajanje steče. Da bi dostop do kakovostnih prevodov čim bolj olajšali, smo pri Alkemistu razvili inovativno spletno prevajalsko aplikacijo, ki se izogne posrednikom in tako prihrani ogromno časa. Pri naši novi storitvi gre za svojevrstno ekspresno samopostrežbo, kjer prevajalski proces poteka kot po maslu: v aplikacijo je treba le naložiti besedilo, izbrati ciljni jezik prevoda in ton, nato pa prevajanje hitro steče.

Do želenega prevoda enostavno in hitro

Vse je priročno, nezahtevno, logično in vzame zgolj nekaj minut. Potrebujete le računalnik ali mobilnik, na katerem odprete spletno stran alkemist.si ter v preprost obrazec naložite ali vnesete svoje besedilo in izberete ciljni jezik. Aplikacija besedilo takoj pregleda in oceni stroške ter čas, potreben za prevod. Nato, če terminologija to zahteva, izberete strokovno področje, kar vas poveže s specializiranim prevajalcem, izurjenim v jeziku stroke. Zatem se odločite za paket storitve, ki vam ustreza – ti se razlikujejo po kakovostnih ravneh, pri čemer že osnovna zagotavlja zelo zadovoljivo kakovost. Po želji nato opredelite ton prevoda in dodate navodila za prevajalca, za konec pa naročilo potrdite in plačate kar na spletni strani. Vaše besedilo nato takoj prejme prevajalec in v najkrajšem času poskrbi za prevod.

Prevod naročite kadar koli

Dobra stran naročila prek prevajalske aplikacije, ki je posebno primerna za enostavnejša besedila, je tudi to, da ga lahko izvedete kadar koli. Platforma je namreč, skupaj s prevajalci, ki stojijo za njo in čakajo na vaše besedilo, aktivna prav vseh 24 ur na dan in vse dni v tednu. Zato ne odlašajte – odločite se za rešitev, ki vam prihrani veliko časa, denarja in skrbi, ter na spletni strani alkemist.si preizkusite inovativno aplikacijo!