Lil Pump je trenutno najbolj vroče ime novega (t)rap vala, s katerim polni odre, stadione in druga koncertna prizorišča. Na YouTubeu ima na milijarde ogledov, v Sloveniji pa bo nastopil prvič v okviru evropske koncertne turneje. Ker se v okoliških državah ne bo ustavil, na festivalu pričakujejo tudi velik del obiskovalcev iz tujine.

Skupaj bo na festivalu nastopilo več kot 30 didžejev, med njimi Julian Jordan, Mesto, Juicy M, Fernanda Martins, Xenia, Killfake, Plastik Funk. Med elektronskimi imeni so organizatorji izpostavili še Mika Williamsa in desno roko Davida Guette, Mortena, ki bosta na Ptuj prispela naravnost z glavnega odra razvpitega festivala Tomorrowland. Morten je tudi eden od pionirjev future ravea, trenutno enega najbolj vročih žanrov elektronske plesne glasbe za velike arene.

Festival so postavili v okolico najstarejšega slovenskega mesta, obiskovalci pa si bodo ob tem lahko ogledali staro mestno jedro, Ptujsko jezero in obiskali enega najbolj znamenitih slovenskih gradov.