Pravijo, da je samozavest polovica uspeha. Če to drži, vsi tisti, ki navijajo za nogometaše Olimpije, nimajo skrbi za njihov uspeh. Trener zmajev Dino Skender je namreč samozavesten. Zelo samozavesten. Po dveh minimalnih zmagah je najprej s Koprom izgubil v pokalu, nato pa bil še v ljubljanskem derbiju v Stožicah proti Bravu bližje porazu kot zmagi, a jim je evrogol mladega Svita Sešlarja v drugi minuti sodnikovega podaljška zagotovil pomembno točko (1:1).

Hrvaški trener je očitno tekmo videl nekoliko drugače, kot so jo videli gledalci, ki se jih je zbralo 1200. Ti so bili bolj kot z rezultatom nezadovoljni z igro, ki nima ne repa ne glave. »Manjkal nam je le gol. Strelov smo imeli dovolj. Bolj natančni bi morali biti. Na žalost nismo zadeli. Psihološko je bilo težko, nasprotnik nam je praktično iz svoje prve priložnosti zabil gol. S točko moramo biti zadovoljni, čeprav se je od prvega trenutka videlo, da smo boljša ekipa. Naredili smo vse, da bi zmagali,« je bilo videnje tekme Dina Skenderja. Da to ni Olimpija, ki si jo navijači želijo, zgovorno priča znamenje protesta navijaške skupine Green Dragons, ki igralcev ni želela pozdraviti. Z razlogom, novi nemški lastnik Adam Delius je obljubljal, da bo Olimpija igrala všečen nogomet, trenutno pa je na meji gledljivosti. Navijači so tako v sporočilu (povzemamo po spletnem portalu Nogomania) zapisali: »Srečen remi proti Bravu za navijača Olimpije ne more predstavljati razloga za veselje. Mučenje žoge tudi ne. Navijanje je bilo kljub vsemu korektno, pohvale vsem, ki ne glede na vse vztrajate na severu. Čaka nas še pet krogov, ki jih moramo oddelati korektno! Danes teden gremo v Kidričevo. P. S. Še vedno čakamo na obljubljena zagotovila glede prvih kadrovskih potez novega vodstva in drugih stvari…«

Nogometaši Olimpije so proti golu Brava v 90 minutah sprožili 22 strelov, a le dva v okvir vrat (v prvem polčasu 12 strelov, niti enega v okvir), točko pa so reševali v končnici tekme, ko je Sešlar z lepim strelom s 25 metrov postavil končni izid. Ta ni povsem zadovoljil trenerja Brava Dejana Grabiča, saj so že štiri kroge brez zmage, kljub temu pa so s po šestimi zmagami in neodločenimi rezultati pri vrhu lestvice. »Dobra tekma. V prvem polčasu smo v fazi napada lepo odpirali in osvajali oba ključna medprostora. Pozicijsko smo bili odlični in smo dobro prehajali na njihovo polovico. Iz podobne situacije smo fantastično izigrali nasprotnika za prvi gol. Škoda, da ni bilo tega več. Okrog 65. minute smo začeli izgubljati svežino in smo bili v napadu manj nevarni. Kljub temu so bili igralci neverjetno disciplinirani. Nasprotnik ima velik individualni potencial in tudi red v igri, tako da moramo biti na koncu s točko zadovoljni,« je povedal Dejan Grabić. Bravo je po dveh porazih osvojil točko, ki je že njihova 24. Olimpija bo v 16. krogu prihodnjo nedeljo gostovala v Kidričevem, Bravo pa bo dan prej gostil Maribor.