Na parketu je Ljubljančan prebil 24:24 minute, iz igre pa je zadel eno trojko iz osmih poskusov, skupaj je proti košu vrgel 11 žog. V statistiko je vpisal še osem asistenc in štiri skoke.

Miami je dvoboj nekoliko bolje začel, a se Orlando na krilih črnogorskega centra Nikole Vučevića ni dal. Prvič so domači na tekmi povedli na začetku tretje četrtine. V tesnem boju s številnimi menjavami vodstva pa je Miami v zadnjih sedmih minutah strnil vrste in nadoknadil šest točk zaostanka.

Piko na i je po dveh zgrešenih metih Orlanda za izenačenje v zadnjih sekundah z ukradeno žogo in polaganjem postavil Jimmy Butler. Miami je na zadnjih 11 tekmah dosegel deset zmag, z razmerjem 21-18 pa so po slabšem začetku sezone trenutno četrti na vzhodu, medtem ko Orlando ostaja druga najslabša ekipa vzhoda (13-26).

Pri domačih je 38 točk, deset skokov in šest podaj prispeval Vučević, 31 točk pa je dodal Terrence Ross. Pri Miamiju sta bila najbolj razpoložena Butler z 29 točkami, sedmimi skoki in devetimi podajami ter Tyler Herro z 22 točkami.