Brignonejeva je tako preprečila, da bi Švica s Holdenerjovo, ki je po superveleslalomu na tretjem mestu zaostajala pol sekunde, v slalomu pa bila najhitrejša, po sobotnem smuku zabeležila zmago še v drugi disciplini programa v avstrijskem zimskošportnem središču. Za Italijanko je to 12. zmaga v svetovnem pokalu in četrta v kombinaciji, zanimivo je, da je prve tri zabeležila na istem prizorišču, v Crans Montani.

Tretje mesto je osvojila druga po superveleslalomu, še ena Italijanka, Marta Bassino, ki je zaostala 82 stotink sekunde.

Odločilen za končno uvrstitev je bil zahteven superveleslalom. Poleg zahtevne postavitve so imele tekmovalke težave s snežno podlago in tudi vidljivostjo, zato je bilo precej odstopov. Proge ni izpeljala edina slovenska predstavnica Ilka Štuhec, po njeni poti pa so šle tudi številne favoritinje.

Tako so brez uvrstitve med drugimi ostale Američanka Mikaela Shiffrin, Slovakinja Petra Vlhova, olimpijska prvakinja v tej disciplini Švicarka Michelle Gisin, Italijanka Sofia Goggia in Kanadčanka Marie-Michele Gagnon.