Jutri dopoldne se bo tudi na vzhodu pooblačilo. Rahle padavine se bodo popoldne na zahodu okrepile in se razširile nad vso Slovenijo. Meja sneženja se bo na severu spustila do nadmorske višine okoli 700 m. Najvišje dnevne temperature bodo na severu okoli 4, drugje od 6 do 13 stopinj Celzija.

Obeti: V torek bo precej jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Dopoldne bo zapihal veter severnih smeri, na Primorskem burja. V sredo bo sončno, spet bo nekoliko hladneje. Veter bo oslabel.

Vremenska slika: Območje visokega zračnega tlaka nad južno polovico Evrope slabi. Z jugozahodnikom priteka k nam toplejši zrak. Zahodno Evropo je dosegla hladna fronta, ki bo jutri vplivala na vreme pri nas.

Napoved za sosednje pokrajine: Ponoči bo v krajih zahodno in južno od nas oblačno, začelo bo rahlo deževati. Drugod bo še deloma jasno, ponekod bo pihal jugozahodnik. Jutri se bodo v krajih zahodno od nas pojavljale rahle padavine, ki bodo popoldne okrepile in širile proti vzhodu in jugu. Ob Jadranu bo pihal šibak do zmeren jugozahodnik.