In na to Italijo spominja Inglese. Kot je to nekoč asociiral Pipo I: »Sono un italiano.« No, kot se pri teh stavah nemalokrat zgodi, je ta rubrika velik uspeh Parmi pripisala teden prezgodaj. Šele prejšnji krog so vzeli mero Juventusu. Tokrat pričakujejo Inter, kvoti na domačo zmago oziroma dvojni znak na domačine sta 4,50 in 2,06. Primerna tekma za domačine. Inter je po seriji neuspehov besen in v Parmi ne more odigrati rezervirano, čeravno vedo, da imajo opraviti z ekipo, ki ljubi kontre. Večje število golov ni nujno.

Kar 3,70 vreden remi ne bi presenetil tudi v nemškem derbiju »podvrhja« med Leipzigom in Eintrachtom, na katerem se pričakujejo goli. A oboji vedo, da imajo opraviti z dobrimi napadi, zato je pričakovati previdnost na obeh straneh. No, če se da ta konec tedna z utemeljeno gotovostjo pričakovati remi, potem je to španski derbi med Atleticom iz Madrida in Realom. Atletico ima dve točki prednosti, kar so idealne okoliščine, da Simeone taktizira do skrajnih mej. Ničla za kvoto 3,00 in po vsej verjetnosti tudi »manj od 2,5« gola za kvoto 1,78, medtem je tudi 1,35 za »manj od 3,5« še vedno znosnih. Izmed preostalih španskih tekem (in kvot) pozornost budi 1,90 na domačo zmago Girone proti zadnjeuvrščeni Huesci.

Tudi v francoskem prvenstvu lovimo ničlo, tekma, ki namiguje na 3,40 vreden remi, pa je Rennes – St. Etienne. Zadnje štiri medsebojne tekme so se končale neodločeno. A obenem je zelo verjetno, da bosta obe ekipi zadeli, kar je vredno 1,81, kar namiguje na točen izid 1:1. Vrlih Angležev se lotimo tokrat pri koncu. City – Chelsea? Derbi. City se je z zmagama proti Hudersfieldu in Evertonu rehabilitiral od domačega poraza z Newcastlom in s kvoto 1,50 pričakuje domačo zmago proti Londončanom. Ki bodo bržkone igrali z Higuainom, z njim pa vemo, kako je na velikih tekmah. Nič od njega. V nasprotju z Aguerom.