Noël je bil najhitrejši v boju za denarno nagrado v višini 84.360 švicarskih frankov. Prvi po prvi vožnji Švicar Ramon Zenhäusern je končal na šestem mestu. Najboljši smučar zadnjih osmih sezon Avstrijec Marcel Hirscher je v finalu nadoknadil kar sedem mest. Deveti na prvi progi je bil v finalu znova najhitrejši, a mu je tako kot v Wengnu na koncu za malenkost zmanjkalo. Za Francozom je boj za prestižno zmago pred domačimi navijači izgubil za 29 stotink sekunde. Tretje mesto je pripadlo še enemu Francozu Alexisu Pinturaultu (+0,36), ki je bil tretji tudi na prvi progi.

Na startu letošnjega osmega slaloma so bili tudi trije Slovenci. Štefan Hadalin je s startno številko 21 zasidral osvojil končno 12. mesto, Jakob Špik je na zahtevni progi odstopil v pvi vožnji, Žanu Kranjcu pa se kljub visoki startni številki 73 z zaostankom 3,52 sekunde in 24. mestom uspelo osvojiti točke za razvrstitev v svetovnem pokalu.

Najboljši Hadalinov dosežek tako v svetovnem pokalu ostaja osmo mesto na slalomu 20. decembra lani v Saalbachu. Je pa dvanajsto mesto najboljši dosežek 23-letnega Vrhničana na slalomih v Kitzbühlu, potem ko je bil pred dvema letoma 21. V Kitzbühlu bo v nedeljo na sporedu še superveleslalom.