Zavarovalnica Triglav študentom, ki želijo svoje študijsko znanje in kreativne ter organizacijske sposobnosti preizkusiti tudi v praksi, ponuja edinstveno priložnost. V okviru organizacije Triglav teka, ki bo 8. septembra na Brdu pri Kranju, se lahko prijavijo na razpis za hudo delovno izkušnjo na mestu asistenta vodje projektov ali asistenta v video produkciji. Razpis za prijavo na pripravniško delovno mesto, ki bo trajalo 27 delovnih dni, je na povezavi http://pazito.triglav.si/ dostopen do torka, 31. julija.

Izbrana študenta bosta kreativno in izzivov polno delo v Ljubljani in na terenu opravljala vse od 9. avgusta do 14. septembra pod vodstvom izkušenih mentorjev. Asistent vodje projektov bo organizacijo dogodka spoznaval pod budnim očesom ekipe službe za marketing v Zavarovalnici Triglav. Asistent v video produkciji pa bo snemalne nasvete pridobil od profesionalnega skaterja in direktorja agencije VIG Timoteja Lampeta Ignjića.

Delo bo obsegalo sodelovanje pri pripravi in izvedbi edinstvene športne prireditve Triglav tek, ki septembra v idilični naravi protokolarnega parka Brdo pri Kranju poteka sedmo leto zapored. slo