Tudi letos je bila v kategoriji barve za dom prejemnica priznanja družba JUB za svojo blagovno znamko JUPOL, zmagovalcem v vseh 40 kategorijah pa so priznanja slovesno podelili 22. maja v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Sinonim za kakovostne notranje barve

Blagovna znamka JUPOL je že pred petimi desetletji postala sinonim za kakovostne notranje zidne barve in je tesno povezana z razvojem družbe JUB. S posluhom za potrebe trga ter čim boljšo uporabniško izkušnjo je JUB nenehno vlagal v razvoj in širitev programa vrste notranjih disperzijskih barv za obnovo in zaščito notranjih zidnih površin, ki jih danes potrošniki prepoznajo po zdravju in okolju prijaznih izdelkih iz družine JUPOL, izdelanih na vodni osnovi ter enostavnih za uporabo in vzdrževanje.

Dvesto milijonov prebarvanih kvadratnih metrov stenskih površin.

Blagovna znamka JUPOL, ki je tudi prejemnica številnih drugih uglednih nagrad in priznanj, tako že tradicionalno ostaja ključno vodilo uporabnikom za dober nakup barv za dom, ki jih potrošniki cenijo na podlagi številnih prednosti, ki jih združuje v svojih kakovostnih izdelkih. Z barvami iz družine JUPOL pri nas na leto prebarvamo kar 200 milijonov kvadratnih metrov stenskih površin. (ea)

(Raziskavo Trusted Brand 2018 je med 5000 naročniki revije Rider's Digest Slovenija letos izvedla agencija Valicon.)