Oseminštiridesetletna igralka je za Entertainment Weekly povedala, da je bila s Tarantinom vedno v dobrih odnosih, tudi še po prometni nesreči. Za New York Times pa je po pisanju makedonske tiskovne agencije MIA februarja povedala, da jo je Tarantino prepričeval, naj vozi predelanega volkswagna tudi še potem, ko je izrazila svoje pomisleke glede tega.

Za Entertainment Weekly je igralka še povedala, da sta tekom let imela tudi spore. »Ko nekoga poznaš tako dolgo, kot jaz poznam njega, 25 let kreativnega sodelovanja, seveda so se nama zgodile tudi slabe stvari,« je povedala igralka, ki meni, da vendarle ni mogoče vsega skrčiti samo na to. »Če bi v prometni nesreči umrla, potem bi bila verjetno poznana predvsem po tem,« je dodala.

Kot je še povedala, bi bila pripravljena sodelovati z njim, če bi napisal odlično vlogo.

Tarantino nesrečo obžaluje

Igralka je video posnetek nesreče objavila na svojem instagram profilu in zapisala, da je Tarantino »globoko obžaloval in ostal skrušen glede tega žalostnega dogodka«. Režiser pa je za spletni portal Deadline kmalu po objavi videa povedal, da je bila nesreča med snemanjem filma Ubila bom Billa ena od stvari, ki jih v svojem življenju najbolj obžaluje.

Priznal je tudi, da se je njun odnos po nesreči spremenil. Februarja je povedal: »Nesreča je močno vplivala na najin odnos v naslednjih dveh ali treh letih. Ne gre za to, da ne bi govorila eden z drugim. A zaupanje je bilo izgubljeno.«

Igralka, ki trenutno promovira svoj novi film The Con is On, je po pisanju agencija MIA v petek tudi povedala, da jo je razjezilo predvsem to, kako so se stvari odvijale po nesreči. A, je dodala, to še ne pomeni, da ji ni mar za nekoga, s katerim jo povezuje 25-letno poznanstvo.