Čeprav za košarkarje Ilirije tekma zadnjega, 14. kroga lige za prvaka ni imela nikakršnega pomena, so jo vzeli povsem resno. Tako zelo, da so v Domžalah kljub številnim odsotnim zaradi poškodb in zaostanku 15 točk ob polčasu na koncu proti Heliosu prišli do zmage in tako gostiteljem zagrenili večer, saj so jim preprečili pot v polfinale. Ljubljansko barko je v dvorani Komunalnega centra odlično vodil Žan Mark Šiško, ki mu je zmanjkala le asistenca do trojnega dvojčka. Dosegel je 17 točk, enajst skokov, devet asistenc in imel tudi tri ukradene žoge. S statističnim indeksom 27 si je zagotovil naziv Dnevnikovega igralca kroga.

Žan Mark Šiško je po slabi izkušnji pri Ciboni storil odlično potezo, ko se je v lanski sezoni pridružil tedaj še drugoligašu Iliriji. V sezoni in pol pri Ljubljančanih je pod vodstvom trenerja Saše Dončića močno napredoval in je danes pripravljen na kakovostni preskok, a bo moral pazljivo izbrati naslednjega delodajalca. S 193 centimetri je za organizatorja igre precej visok, ima odličen pregled nad igro, veliko mero košarkarske inteligence in atletsko telo. Zaradi omenjenih karakteristik lahko v prihodnje upa na igranje v katerem izmed evropskih velikanov.

V tokratnem izboru Dnevnikovega igralca kroga je drugo mesto zasedel Marijan Čakarun, ki je k zmagi Primorske proti Rogaški, s katero so si Koprčani zagotovili drugo mesto na lestvici, prispeval 17 točk in sedem skokov. Tretji je bil Luka Vončina (zmaga Ilirija proti Heliosu, 19 točk in šest asistenc), četrti Ramo Rizvić (poraz Šenčurja proti Olimpiji, 25 točk, sedem skokov in štiri asistence) in peti Mirza Begić (zmaga Olimpije proti Šenčurju, osem točk in 12 skokov).