Zdi se, da so George Bush starejši, njegov sin George W. in Laura Bush, Bill in Hillary Clinton, Barack in Michelle Obama ter Melania Trump na fotografiji povsem zadovoljni. Ne gre za prijatelje, družino, sodelavce ali kaj podobnega, tudi različna politična prepričanja imajo, druži pa jih Bela hiša, v kateri je vsak od njih nekoč živel.

Politični analitiki in uporabniki spleta ugibajo, ali je za sproščeno vzdušje poskrbel Donald Trump, ki v Houston ni pripotoval, da ne bi pogreba »motil z varnostniki«, ki mu sledijo na vsakem koraku. Najverjetneje se, kakor so namignili tudi v Beli hiši, žalne slovesnosti ni udeležil iz »spoštovanja do družine Bush«. Tako kot še mnogo drugih, se namreč z njim ne razumejo ravno najbolje. To bi razložilo prešerne nasmehe na fotografiji vseh, ki jih je Trump napadal v času kampanje, ne pa Melaniinega. A so uporabniki spleta hitro razrešili tudi to skrivnost.

»Ste že kdajkoli, KDAJKOLI, videli Melanio, da bi se tako smejala? Da bi bila tako sproščena ob soprogu? Kdajkoli?« se je javno spraševal eden od uporabnikov, drugi pa so se z njim strinjali in izpostavljali nenavadnost tega, da je Melania ravno na pogrebu videti srečnejša kot kadarkoli v zadnjih letih.

Številni so v dokaz, da je Melania ob svojem soprogu res velikokrat (če ne vedno) čemerna, objavili še fotografije.