Tako hitro, da boste dalj časa izbirali odtenek stenske barve, motiv kopalniških ploščic ali obliko sedežne garniture. Preskočite na zabavni del brez nepotrebnih zapletov pri sklenitvi kredita.

Do gotovine zdaj hitreje in enostavneje

Brez odlašanja skočite na spletno stran nkbm.si/naprej in že z nekaj kliki pridite do odobritve vse do 30.000 evrov. Tako si želje uresničite takoj, kredit v manjših zneskih pa odplačujete do največ osem let. Kredit si lahko uredite prek spleta, vabljeni pa ste tudi v katero koli poslovalnico Nove KBM po Sloveniji.

Končno kredit, ki ga vsakdo razume

S kreditom NAPREJ z eno potezo preskočite odlašanje z nakupom, čakanje v poslovalnici in dolgotrajne postopke. Odslej ni več izgubljanja časa in živcev z odvečno dokumentacijo ter branja drobnega tiska. Prek spletne aplikacije uporabnik hitreje kot kadar koli prej izve, ali lahko dobi kredit in kakšen znesek mu je na voljo. In to še ni vse. Pri Novi KBM velja – kolikor odobrijo, izplačajo, kar velikokrat ni običajna praksa. Zdaj končno veste, pri čem ste. Odobren znesek dobite na račun takoj, in to v celoti, saj od njega ne odštejejo nobenih dodatnih stroškov.

Do več gotovine brez zapletov

Vsi vemo, da opravki z banko niso najzabavnejši trenutek dneva. Pri Novi KBM so se odločili to spremeniti s spletno aplikacijo, ki omogoča poenostavljen, izboljšan, enostaven, razumljiv in hiter postopek do gotovine. Želijo namreč, da čim prej preskočite na zabavni del, pa naj gre za nakup avtomobila, prenovo doma, potovanje ali kaj drugega. Da si bodo stranke odslej še lažje izpolnile želje, banka pri izračunu višine kredita upošteva tudi prihodke iz naslova potnih stroškov in malice. Na tak način lažje pridete do kredita in si privoščite več.

Preskočite skrbi

Z Novo KBM ste lahko brezskrbni tudi ob nepričakovanih dogodkih, ki bi vam onemogočili poplačilo kredita ali pa bi se zaradi njih kreditne obveznosti prenesle na vaše najbližje. Takšnim neugodnim razpletom se lahko izognete s sklenitvijo zavarovanja že za pet evrov na mesec.

Pohitite. Posebna ponudba tudi za nekomitente

Si želite še boljših pogojev? Preskočite

na Novo KBM. Da bo odločitev za skok

enostavnejša, vam je do 30. junija 2018 na voljo posebna ponudba.