Za Cleveland je pet košarkarjev doseglo vsaj deset točk, vključno s Thomasom, ki ni igral vse od maja, ko se je resno poškodoval. »Za menoj je res dolgo popotovanje,« je dejal Thomas: »Bilo je tako hudo, da nisem videl luči na koncu tunela. Da je končno prišel ta dan ob začetku leta 2018, pomeni, da bo letos res posebno leto.«

Thomas je odigral 19 minut in v tem času dosegel 17 točk. Prvi strelec moštva je bil James, ki je 24 točkam dodal sedem podaj in štiri ukradene žoge, Kevin Love je zbral 19 točk, Jae Crowder pa 15.

Thomas je zadnjo tekmo NBA odigral v dresu Bostona 19. maja v finalu vzhodne konference prav proti Clevelandu, ko je poškodovan odigral prva dva kroga končnice, nato pa ga je Boston poškodovanega poslal v drugo ekipo, zaradi česar je še zdaj zelo besen.

Konjeniki bodo že danes ponoči po srednjeevropskem času gostovali pri vodilni ekipi vzhodne konference v Bostonu, ki ga bo Thomas za zdaj izpustil, saj je že pred časom dejal, da še ni pripravljen na soočenje s svojimi nekdanjimi soigralci. »Nič se mi ne mudi. Ne bi se rad prenaglil. Mislim, da z njimi spet igramo februarja. Jim bom že takrat pokazal, kar jim gre,« je dejal Thomas.

Slovenski zvezdnik lige NBA Goran Dragić je bil skupaj s svojo ekipo Miami Heat tokrat prost. Naslednja tekma ga čaka danes ponoči, ko bo s soigralci v domači dvorani gostil ta čas četrto ekipo zahoda, Detroit Pistons.