Dončić je bil sicer znova najučinkovitejši igralec svoje ekipe, a je v enem zadnjih napadov Reala manj kot pol minute pred koncem zgrešil neoviran met za tri točke za morebitno zmago (80:82), Rusi pa so nato tekmo pripeljali do zmage.

Tekma je bila zelo izenačena, ekipi sta se izmenjavali v prednosti, večje razlike pa si nista uspeli priigrati. Prvi strelec in igralec tekme je bil član Himkija in ruski reprezentant Aleksej Šved, ki je v 35 minutah in pol zbral 20 točk, pet podaj in tri skoke.

Brose Bamberg je v srbski prestolnici prišel do tretje zmage v nizu; Crvena zvezda je klonila z 69:75, slovenski reprezentant Aleksej Nikolić je ostal brez točke v ekipi gostov, tri skoke in štiri podaje pa je zbral v dobrih 17 minutah. Zorana Dragića ni bilo v ekipi Milana, ki je z 68:79 klonil na gostovanju v Tel Avivu z Maccabijem.

V preostalih tekmah večera je Fenerbahče Istanbul ugnal Valencio z 79:66, Baskonia Vitoria pa Panathinaikos s 85:84. Preostale tri tekme bodo v petek, tudi med ekipo Eda Murića Anadoluja Efessa in Unicaje Malage.