V skupini C je Karabah v Madridu prek Michela povedel v 40. minuti, v 56. minuti pa je izenačil Thomas Partey. Tri minute zatem so gosti ostali brez izključenega Pedra Henriqueja, česar pa gostitelji niso znali unovčiti, še več, za nameček so v 88. še sami ostali brez Stefana Savića, ki je dobil drugi rumeni karton. Na derbiju skupine pa je Roma premagala Chelsea s 3:0. V prvem delu je dvakrat za Italijane zadel Stephan El Shaarawy, v drugem pa je v 63. minuti za 3:0 zadel Diego Perotti. V skupini zdaj vodi Roma z osmimi točkami, Chelsea jih ima sedem, Atletico pa zgolj tri.

V skupini A je Manchester United premagal Benfico z 2:0. V 15. minuti je Anthony Martial zapravil enajstmetrovko za domače, ki so povedli v 45. minuti po avtogolu Mileta Svilarja. V 78. minuti je Daley Blind zadel za 2:0 z bele točke. Na drugi tekmi je Basel izgubil proti CSKA Moskvi z 1:2. Švicarji so povedli v 32. minuti prek Luce Zuffija. V 65. minuti so Rusi izid poravnali z zadetkom Alana Dzagoeva, v 79. pa povedli z golom Pontusa Wernblooma. V skupini s samimi zmagami vodi United, Basel in CSKA imata po šest po šest točk. Benfica točke še nima.

V skupini B je Bayern pričakovano zmagal v Glasgowu proti Celticu z 2:1. Nemci so povedli v 22. minuti prek Kingsleyja Comana, v 74. minuti pa so Škoti izenačili z golom Calluma McGregorja. Toda že tri minute zatem so Bavarci znova povedli prek Javija Martineza, kar je bil tudi končni izid. Na drugi tekmi je PSG prav tako pričakovano premagal Anderlecht, in sicer kar z 5:0. Marco Verratti je v 30. minuti zadel za 1:0, Neymar je v sodniškem dodatku prvega dela povišal na 2:0. V 52. minuti je na 3:0 povišal Layvin Kurzawa, isti igralec pa je 20 minut pozneje zabil še za 4:0. Kurzawa je svoj "hattrick" dopolnil v 78. minuti z golom za 5:0. Roberta Berića ni bilo v ekipi Belgijcev, ki v tej sezoni lige prvakov še niso dosegli zadetka, na drugi strani ga vodilni PSG še ni prejel. Ima 12 točk, drugi je Bayern s tremi manj.

V skupini D pa je Olympiacos doma igral neodločeno 0:0 proti Barceloni. Na drugi tekmi je Sporting v Lizboni remiziral z Juventusom, končni izid je bil 1:1. Portugalce je v vodstvo popeljal Bruno Cesar v 20. minuti. V 79. minuti so nogometaši iz Torina izenačili po golu Gonzala Higuaina. V najboljšem položaju je Barcelona z 10 točkami, Juventus jih ima sedem, Sporting pa tri manj od Italijanov.