Klan Todorić se res sooča s težkimi časi. Ne le da jim grozi, da bodo ob svoje bogastvo in celo sedeli v zaporu, razpadajo tudi njihovi zakoni. Le dan po množičnih aretacijah v zvezi z mahinacijami v Agrokorju je postalo tudi javno, da se ločuje sin Ivice Todorića Ante Todorić. Po petnajstih letih zakona in treh otrocih Emi, Luciji in Ivici je nekdanja miss Hrvaške Martina Novosel zahtevala ločitev. Uradno sicer ne zaradi afere Agrokor, a kdo ve, ali ni v ozadju prav varovanje lastnine.

Ante in Martina sta veljala za skladen par. Spoznala sta se nedolgo za tem, ko se je lepotica udeležila tekmovanja za miss sveta na Sejšelih leta 1997. Martina Novosel je bila iz skromne družine in raje kot manekenstvu se je po tekmovanju posvetila fakulteti. Leta 2002 sta se poročila na spektakularni poroki v hotelu Opera v Zagrebu. Na svatbi je bilo 300 gostov, pel pa jim je Jasmin Stavros. Zakonca sta se sicer zelo redko skupaj pojavljala v javnosti, družina je raje uživala doma v zdaj že legendarnem Kulmerjevem dvorcu. V javnosti se je o bogastvu nekdanje miss govorilo le enkrat – ko je v Dubrovniku praznovala rojstni dan in je vsem 50 povabljenim plačala ne le zabavo, temveč tudi prenočišče v luksuznem hotelu.

Ena dobra novica

Javnosti je veliko bolj poznana Todorićeva hči Iva Balent, ki slovi po dragih oblekah in slavnih prijateljicah, denimo Severini Vučković. Poročena je s Hrvojem Balentom, ki so ga v ponedeljek priprli, kajti tudi on je delal v Agrokorju, tako kot ona, ki je bila dolgo vodja marketinga, lani pa je ustanovila svoje podjetje za vse, od prodaje nepremičnin do keteringa in kreditiranja. Par ima tri otroke, Taro, Ivana in Anteja. Tudi o njiju se že nekaj časa šušlja, da se ločujeta in naj že vsaj pol leta ne bi več živela skupaj. Kljub vsemu je bil Hrvoje na dan aretacije na Kulmerjevem dvorcu skupaj s svojo taščo Vesno Todorić, za katero menijo, da je steber družine. Z Ivico Todorićem sta poročena 40 let in nikoli se ni izpostavljala v javnosti, vedno pa je stala za svojim soprogom.

Vsaj ene novice pa se v klanu lahko veselijo: najmlajši sin Ivice in Vesne Todorić Ivan bo kmalu dobil prvega otroka. Že kar nekaj let živi s srbsko manekenko Milico Mihajlović, vendar se ne želita poročiti. Glede na trenutne finančne zdrahe je bila to bržkone pametna odločitev, vseeno pa se veselita naraščaja, ki bo sedmi vnuk paterfamiliasa Ivice Todorića.