Inovativni novi materiali, obstojni in lahki za vzdrževanje, so osnova za sodobno kuhinjo, da bo hkrati uporabna in lepa. Bogat izbor funkcionalnih elementov dopolnjuje prenovljen izbor dekorjev in barv. Inovativni novi materiali, obstojni in lahki za vzdrževanje, so osnova za sodobno kuhinjo, da bo hkrati uporabna in lepa. Bogat izbor funkcionalnih elementov dopolnjuje prenovljen izbor dekorjev in barv.

Novi dekorji delovnih površin

Že doslej široko paleto oblik front smo dopolnili z novimi. Izbrati je mogoče od popolnoma gladkih modernih barvastih front (z ročaji ali brez) prek takih v lesnih dekorjih do profiliranih, s katerimi ustvarjamo vtis podeželske kuhinje. Novi dekorji bogatijo tudi delovne plošče in stenske obloge, vse skupaj pa omogoča čisto nove kombinacije materialov za ta pomembni del doma, v katerem preživljamo velik del prostega časa. Kuhinjo je s pomočjo pohištva mogoče povezati z dnevno sobo tako, da za rdečo nit določimo neki material, barvo ali pohištveni program.

Široka paleta ročajev različnih oblik, velikosti in obdelav omogoča lepe kombinacije z različnimi izvedbami bele tehnike, pa tudi tisto vrsto praktičnosti, ki je posameznemu uporabniku najbližja. Tej pomembni lastnosti v pomoč je tudi vsa dodatna oprema za notranjost omar in predalov, pa tudi priročni sistemi za nameščanje pripomočkov, ki jih v kuhinji ni moč pogrešiti. Če je vse na pravem mestu in vsega ravno prav, je vsakodnevno rutinsko delo narejeno hitreje, dragoceni prihranjeni čas pa prihranjen za druženje ob kuhariji ali šolski nalogi.

Popolnoma prenovljeni salon

Podjetje Alples, ki je pred kratkim praznoval 60-letnico svojega delovanja, vabi v popolnoma prenovljen salon pohištva v Železnike, kjer bo tako kot po drugih salonih na ogled tudi nova generacija kuhinj, ki je zasnovana na poznavanju kupcev, njihovih potreb, navad in načina bivanja. Kot so ob predstavitvi prenovljenega salona povedali, je prednost Alplesa ravno v širokem naboru kuhinjskih elementov in strokovni pomoči njihovih strokovnjakov, ki kupcem kreirajo kuhinje po njihovi želji. Nenazadnje lahko kupci izbirajo iz palete različnih stilov, materialov in obdelav. Več informacij najdete tudi na www.alples.si.