Novomeški TPV, ki hlasta po tehničnem kadru, novim sodelavcem zagotavlja mentorstvo, načrtovanje in spremljanje kariernega načrta, prijetno in spodbudno delovno okolje ob dinamičnem in kreativnem delu, ciljno usmerjena izobraževanja za doseganje kompetenc. Ob nagrajevanju po rezultatih pa dajejo sodelavcem priložnost, da izrazijo svojo izvirnost in inovativnost. Komur je programiranje strast in avtomatizacija izziv, je pravi za delovno mesto projektant-programer avtomatizacije v oddelku AGV (avtomatsko vodena vozila). Na področju strojegradnje pa potrebujejo sodelavca na delovnem mestu samostojni projektant strojegradnje. Njegove naloge so projektiranje strojev in naprav za preoblikovanje cevi, žic, vpenjalnih priprav, varilnih celic in izdelava kosovnic. Projektant mora pripraviti 3D-modele, 2D-načrte, kosovnice in sestavnice kompletne linije – stroja.

Na področju tehnologije iščejo proizvodne tehnologe za poslovni enoti Velika Loka in Suhor. Proizvodni tehnologi delujejo v dinamičnem, inovativnem in razvojnem timu, ki ponuja veliko priložnosti za strokovni in osebni razvoj. Osnovne naloge tehnologa so analiziranje razvojne in projektne dokumentacije, sodelovanje pri uvajanju projektov, zasnova in projektiranje tehnologij izdelave izdelkov ter opreme in postavljanje tehnoloških zahtev za orodja ter druge naloge, ki povezujejo tehnologijo izdelave izdelkov.

TPV potrebuje tudi več sodelavcev za delo na področju vzdrževanja. Nove sodelavce iščejo v poslovnih enotah Velika Loka, Novo mesto in Suhor. Zainteresirani kandidati za vsa delovna mesta naj prijave pošljejo na naslov elektronske pošte: zaposlitev@tpv.si

TPV razvija in izdeluje sklope karoserije in podvozij, tesnila motorjev, komponente in elemente sedežev, lani pa je vsa skupina ustvarila skoraj 140 milijonov evrov prihodkov od prodaje. Skupina TPV deluje na petih lokacijah v Sloveniji in eni v Srbiji. V zadnjem obdobju se aktivno vključuje tudi na področje avtomatizacije interne logistike, kjer s celostnimi rešitvami in avtomatsko vodenimi vozili iz lastnega razvoja uspešno osvaja nove trge. jpš

Podjetje razvija in proizvaja izdelke za najzahtevnejše proizvajalce vozil in njihove najprestižnejše blagovne znamke, kot so BMW, Mercedes Benz, Rolls-Royce, Jaguar, Renault, Volvo… Dejavnostis skušine TPV poleg razvoja in proizvodnje opreme vozil segajo tudi na področje prodaje in servisa vozil (TPV Avto) ter razvoja in proizvodnje lahkih tovornih prikolic (TPV Prikolice). Iščejo zelo izkušenegaNaloge projektanta-programerja avtomatizacije v oddelku AGV (avtomatsko vodena vozila) so načrtovanje, definiranje, razvijanje, izdelava, programiranje, implementacija sistemov v logistiki z AGV, spremljanje in apliciranje ustreznih tehničnih direktiv ter standardov in pravil na področju izdelave samovozečih vozil, sodelovanje ter vodenje postopka razvoja avtomatiziranih avtonomnih vozil. Ob tem mora dobro poznati programiranje v programskem jeziku labview, imeti znanje v programih za simulacijo, za izdelavo elektronačrtov v e-planu in osnovno znanje iz 3D-modelov, 2D-načrtov, kosovnice in sestavnice strojev. Zahtevano je dobro poznavanje solid worksa ali CATIE, zaželene izkušnje iz WMS, MES, komunikacijskih protokolov. Zahtevana formalna izobrazba je VII. ali VI. stopnja smeri: univ. dipl. inženir elektrotehnike, univ. dipl. inž. elektrotehnike za industrijsko elektroniko, univ. dipl. inženir mehatronike, inženir elektrotehnike, inženir elektrotehnike za industrijsko elektroniko.TPV potrebuje tudi več sodelavcev za delo na področju vzdrževanja. Nove sodelavce iščejo v poslovnih enotah Velika Loka, Novo mesto in Suhor. Izbrani kandidati bodo odgovorni za pravočasno in kakovostno izvajanje vzdrževanj strojev in opreme (preventiva, kurativa) ter sodelovanje pri drugih delih in nalogah s ciljem stalnega izboljševanja. Delo je izmensko in zahteva tudi prilagajanje situacijam.