Jože Colarič, Krka: Pri nas v Krki rečemo, da kombinacija znanja in dela ter medsebojnega razumevanja med sodelavci zagotavlja uspeh. Danes prejemamo že četrti naziv najboljši zaposlovalec in v Krki vam obljubljamo, da se bomo potrudili, da bomo prejeli vsaj še petega.

Aleksander Zupančič, JP Komunala Brežice: Sodelovanje v projektu Zlata nit je bilo za nas čudovita izkušnja. V projektu smo letos sodelovali prvič in smo navdušeni nad potekom projekta. Kot mlado podjetje, ki je na trgu komaj pet let, pa smo še toliko bolj navdušeni nad rezultatom. Priznanje za najboljšega zaposlovalca je za nas močna spodbuda in hkrati opomnik vodstvu, da moramo vztrajati na poti k izgradnji in ohranjanju medsebojnih odnosov, ki so poleg zavzetosti in znanja temelj in gonilo vseh uspehov našega podjetja. Glede na izkušnje in veliko dodano vrednost, ki nam jo je sodelovanje pri projektu prineslo, bomo tudi v prihodnje sodelovali v projektu Zlata nit.

Marko Lotrič, Lotrič Meroslovje: Priznanje Zlate niti predstavlja potrditev našega dela in skupnega prizadevanja za dobro počutje vseh sodelavk in sodelavcev. V podjetju posebno pozornost namenjamo medsebojnemu povezovanju in našim skupnim vrednotam, ki jih skrbno prenašamo tudi na hčerinska podjetja. Pogosto nas vprašajo, v čem je skrivnost našega uspeha. Mi to povemo z zgodbo Mali princ. V njej nastopa lisica, ki princa nauči, da mora gledati s srcem – ker je bistvo očem nevidno. A bistvo Lotrič Meroslovja je zelo vidno. Bistvo smo ljudje. Ki radi delamo to, kar delamo. In ustvarjamo z ljubeznijo. Tako nobena ovira, s katero se srečamo na naši poti, ni nepremostljiva in smo v vsakem trenutku nared, da prisluhnemo izzivom naših partnerjev.