Zgodba je celo zelo zabavna. Perry, rojen v Ameriki, se je kot otrok preselil v Ottawo, kjer je njegova mama delala kot tiskovna predstavnica kanadskega premierja Pierra Trudeauja. Zato je hodil v isto osnovno šolo Rockcliffe Park kot sedanji premier, za katerega je njegova nekonvencionalna mama zahtevala, da hodi v javno šolo, a kljub temu je bila to šola v najuglednejši četrti mesta, na katero so hodili bogataški in diplomatski otroci.

Kakor koli: Perry je s pajdašem nekega dne v petem razredu pričakal nekaj let mlajšega Trudeauja in sta ga naklestila. Razlog je bil, da je bil boljši pri telovadbi in sta bila ljubosumna. »Verjetno sva ga izbrala zato, ker je bil mlajši,« se spominja in dodaja, da na dogodek nikakor ni ponosen.

Trudeau ni komentiral trditev igralca, saj je bil pretekli teden zaposlen s tem, da je Ivanko Trump peljal v gledališče. Seveda ne sam, z njima je bila tudi njegova žena, saj so Ivanki Trump že pripisovali, da se spogleduje s Trudeaujem. Kanadski premier pa je svoj šarm izkoristil za politično izobraževanje prve ameriške hčere in jo odpeljal na broadwaysko predstavo Come From Away, ki govori o toplem kanadskem sprejemu priseljencev.