Podjetje Biovis zaposli razvojnega tehnologa, ki bo član njihovega družinskega podjetja s pogodbo o zaposlitvi za nedoločen postal po uspešno prestani polletni preizkusni dobi. Koprsko podjetje, ki deluje šest let in proizvaja ter trži prehranska dopolnila, sokove in čaje, od kandidatov pričakuje VII. stopnjo izobrazbe kemijske ali farmacevtske smeri (kemijski ali farmacevtski tehnolog).

Kandidat naj ima tudi najmanj pet let visokokakovostnih delovnih izkušenj na področju farmacije v laboratoriju na področju razvoja prehranskih dopolnil, od njega se pričakuje tudi predanost delu in polno sodelovanje z visoko motivirano in visoko profesionalno vodstveno in razvojno ekipo v podjetju, osebno angažiranost, širino in razvit poslovni kontekst razmišljanja, ob vsem tem pa tudi tekoče znanje enega tujega jezika (angleščina), italijanščina je zaželena.

Biovis, ki je v lasti družine Kosmina, svoje izdelke pod blagovno znamko Biostile prodaja na slovenskem, italijanskem in hrvaškem trgu, naloge razvojnega tehnologa, ki bo delal v Komnu, pa bodo med drugim razvoj prehranskih dopolnil, sokov - njihova proizvodnja, pomoč pri vzpostavitvi HACCp sistema in GMP prakse, vzpostavitev proizvodnje, nabava surovin, priprava analiz in zagotavljanje certifikatov. Prijave kandidatov sprejemajo na naslov e-pošte: zaposlitev@biostile.si

Podjetje je v lanskem letu ustvarilo 1,2 milijona evrov prihodkov in zaposlovalo 16 pogodbeno zaposlenih in za polni delovni čas zaposlenih sodelavcev, za letos pa načrtujejo 2,2 milijona prihodkov, je pojasnil Dalibor Kosmina, direktor podjetja. Letos naj bi zaposlili še dodatnih 10 ljudi.