Sally in Ronnie sta prav za božič imela tudi četrto obletnico poroke. Poznata se že več kot deset let, par pa sta postala, ko se je kitarist leta 2008 ločil od svoje druge žene Jo, s katero je bil v zakonu od leta 1985. Ločila sta se, ker se je kitarist v nekem londonskem nočnem klubu zapletel z osemnajstletno natakarico Katjo Ivanovo. Žena je zahtevala, da gre nemudoma na zdravljenje odvisnosti od alkohola, a tudi to ni bilo dovolj, da bi rešil zakon.

Odkar je poročen s Sally, ki je gledališka producentka, pa naj ne bi več pil, celo cigarete je zamenjal za elektronske, žena pa mu je tudi omejila pitje energijskih pijač in ga prepričala o striktnem režimu spanja, takem kot ga imata dvojčici. Kitarist trdi, da še nikoli v življenju ni bil srečnejši.

Wood ni edini rolling, ki je letos dobil otroka. Pred dobrim mesecem je Mick Jagger dobil svojega osmega otroka, sina Deverauxa, ki mu ga je rodila 29-letna partnerica Melanie Hamrick. Zadnji Jaggerjev otrok je tako dve leti mlajši od njegovega prvega pravnuka.