Zasebni vrtec Dobra teta zaposli diplomirano vzgojiteljico/diplomiranega vzgojitelja za delo v njihovi kranjski enoti Pri Dobri Lučki. Zaželen je strokovni izpit in najmanj dve leti delovnih izkušenj na področju varstva predšolskih otrok.

»V kolektivu Dobre tete smo mlade, energične in izkušene vzgojiteljice ter pomočniki, ki smo z vsem srcem predani svojemu delu. Vsak dan se iz malčkov trudimo izvabiti nasmejano energijo in motivacijo za igro ter ustvarjanje, s poudarkom na celostnem razvoju socialnih, čustvenih, gibalnih in ustvarjalnih sposobnosti. Zato tudi v svoje vrste vabimo vzgojitelje, ki imajo pozitiven in motiviran pristop,« poudarja Jana Fleišer, direktorica Dobre tete, v okviru katere delujejo 4 enote vrtcev in 2 dopoldanskih varstev v Kranju ter 1 enoto vrtca v Ljubljani.

Zaposlitev bo za eno leto z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Dobra teta daje možnost strokovnega izpopolnjevanja in osebne rasti ter zagotavlja delo v mladem, zagnanem, nasmejanem in motiviranem kolektivu s stimulativno nagrado. S prijavo je treba pohiteti, saj jih sprejemajo samo še vključno do srede, 3. avgusta 2016 na naslov e-pošte: zaposlitev@dobrateta.si.

Jana Fleišer je devet let bogatila svoje izkušnje in se kalila na področju vodenja projektov, reorganizacije podjetja, vodenja zaposlenih, kadrovske politike, skrbništva nad ključnimi kupci / dobavitelji ter strateškem svetovanju vodstvu podjetja. Splet naključij v povezavi z lastnimi željami po rasti jo je kasneje zanesel v podjetniške vode - osnovala je Zasebni vrtec Dobra teta in samostojno pot, ki jo v lastnem podjetju živi in udejanja že od leta 2011. Za odlično delo v svojem mladem podjetju Zasebni vrtec Dobra teta je v letu 2014 pridobila naziv Mlada podjetnica leta.

Fleišerjeva pravi, da z užitkom spremlja razvoj podmladka pa tudi svoje ekipe v enotah Dobre tete. Svojemu delu se posveča z vsem srcem in predanostjo, njena ekipa je z leti postala del njene družine. Njen cilj je pomagati družinam do čim bolj kakovostnega življenja in otrokom omogočiti okolje, kjer se bodo lahko neobremenjeno razvijali ter na kreativen način spoznavali svet in sebe. »Tudi starše hočemo poučiti o kakovostni vzgoji in jih čim bolj interaktivno vključiti v naše dejavnosti. Za nas so neprecenljiv vir informacij in podpore,« poudarja.

Delo pedagoške vodje pa opravlja Dita Horvatiček, ki sledi misli "Vzgojiti moramo srečne ljudi, katerih vrednost ni v tem, da mnogo imajo, ampak, da mnogo so. Pedagoški poklic vidim kot najvišje poslanstvo; izredno pomembno, častno in odgovorno delo. Vzgojitelj, s svojo zgrajeno osebnostjo, strokovnim znanjem in pravilnim delovanjem, v otroku vzbudi, spodbuja in neguje najboljše. Mu da popotnico za življenje ter ga vzgaja v samostojno in odgovorno osebo, ki bo znala spoštovati sebe, druge in naravo, ter na življenje gledati s pozitivne plati.«

Dita Hrovatiček verjame v oblikovanje spodbudnega učnega okolja za otroke, kjer ima vsak posameznik možnost za optimalen razvoj svojih potencialov. Svojo ekipo spodbuja k neprestanemu profesionalnemu razvoju, vnašanju sodobnih pedagoških pristopov in nadgrajevanju že obstoječega kvalitetnega pedagoškega dela. »Želim, da ima vsak otrok občutek varnosti, sprejetosti, ljubljenosti ter da se zaposleni dobro počutijo in z veseljem ter vso predanostjo opravljajo svoj poklic. Moja iskrena želja je tudi v vas, starših, vzbuditi zaupanje in občutek miru, saj je vaš otrok v dobrih rokah.«