Red Orbit, ki se je lani prvič pridružil izboru najboljših zaposlovalcev Zlata nit, ob hitri rasti obsega poslovanja potrebuje nove sodelavce. Zaposlijo strokovnjaka za storitev google adwords, višjega SEO-strokovnjaka, izkušenega vodjo performance projektov in tržnika digitalnih projektov.

Podjetje, ki je specializirano za podporo podjetjem pri oglaševalskih akcijah, od strokovnjaka na področju vodenja oglaševanja google adwords pričakujejo, da bo s svojo zagnanostjo in voljo do učenja pomagal izvajati projekte s področja digitalnega oglaševanja v Sloveniji in tujini ter bo vključen v procese spletnega trženja za največje slovenske naročnike.

Od kandidatke oziroma kandidata pričakujejo vsaj eno leto delovnih izkušenj na omenjenem področju, dobro razumevanje spletne analitike, prilagodljivost, samoiniciativnost in željo po učenju. Novi sodelavec bo skrbel za načrtovanje in pripravo kampanj za storitev adwords, njihovo vodenje in optimizacijo ter analizo kampanj z uporabo sistema google analytics. Iščejo tudi izkušenega vodjo performance projektov, ki razume digitalna oglaševalska orodja, zna strateško razmišljati o projektih in naročnikih ter bo skupaj z ekipo strokovnjakov iskal v rezultate usmerjene rešitve in svetoval naročnikom pri razvoju in nadgradnji njihovega digitalnega oglaševanja.

Od kandidatov, ki naj imajo najmanj tri leta izkušenj z digitalnim oglaševanjem, med drugim pričakujejo poznavanje optimizacije za iskalnike (SEO – search engine optimization), poznavanje orodja google search console, razumevanje različnih digitalnih oglaševalskih kanalov (e-mail, SEM, SEO, Social…) ter večkanalnega oglaševanja in prodaje, dobro poznavanje orodja google analytics in konceptov analize digitalnega oglaševanja in prodaje (CRO, CR, CTR, ROI, ROAS…), odlično sposobnost razporejanja delovnih nalog glede na prioritete in določene roke.

Od bodočega tržnika pa med drugim pričakujejo najmanj dve leti izkušenj s področja trženja digitalnih projektov, predvsem pa »zavedanje, da kravate in srajce niso pomembnejše od zabave in medsebojne ljubezni«, v smehu pojasni Andraž Štalec, direktor Red Orbita.

Podjetje je lani ustvarilo več kot milijon evrov prihodkov, letošnji načrti pa kažejo na njihovo 30-odstotno rast. Prijave kandidatov sprejemajo na zaposlitev@red-orbit.com še do nedelje, 17. julija, izbrane kandidate bodo zaposlili za nedoločen čas po uspešno končani polletni poizkusni dobi. jpš