Prednost bodo imeli kandidati z delovnimi izkušnjami na področju trženja tehnoloških proizvodov ter z znanjem angleškega in nemškega jezika. Mlad kolektiv, v katerem so sodelavci v povprečju stari 30 let, vabi v svoje vrste dinamično osebo, ki  bo po trimesečnem poskusnem delu zaposlena za najmanj dve leti, torej z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.


Zaradi povečanega obsega naročil in servisne službe bodo dodatno zaposlili tudi serviserja in monterja. Prijave kandidatov za vsa tri prosta delovna mesta sprejemajo do 15. novembra 2015 na e-naslov barbara.veingerl@doorson.si in tudi po klasični pošti na sedež podjetja.


Sicer pa podjetje, ki ustvarja okoli 2,5 milijona evrov prometa na leto, zaposluje 38 sodelavcev, skupaj s kolegi s Hrvaškega in iz Srbije pa 43. Lasten interdisciplinarni razvoj povezujejo s Fakulteto za elektrotehniko, računalništvo in informatiko ter Fakulteto za strojništvo Univerze v Mariboru ter  z Visoko šolo za polimere   Slovenj Gradec. V razvojne projekte vključujejo študente, ki opravljajo prakso, diplomske in magistrske naloge, hkrati pa krepijo praktična znanja in timsko delo.


Podjetje Doorson se je v svoji 20-letni zgodovini razvilo v sodobno podjetje, dosega rast, ki jo gradi s prisotnostjo na trgih EU, Hrvaške, Srbije in drugod v regiji, izvozijo pa skoraj polovico proizvodnje.