Pogoji za zaposlitev inženirja za razvoj podatkovnih skladišč in poslovne inteligence so VI. ali VII. stopnja izobrazbe, smer računalništvo in informatika, vsaj tri leta delovnih izkušenj, poznavanje informacijskih in telekomunikacijskih tehnologij, sposobnost natančnega dokumentiranja, napredno poznavanje strežnika MS SQL, modeliranja podatkovnih baz in podatkovnih skladišč, SSAS (SQL server analytical services), zaželen je certifikat »MCSE: Business intelligence«.


Pogoji za zaposlitev razvijalca elektronskih sklopov in naprav pa so najmanj VII. stopnja izobrazbe tehniške smeri, predvsem elektronike ali računalništva, vsaj pet let delovnih izkušenj pri načrtovanju zahtevnih analognih in digitalnih elektronskih vezij, dobro poznavanje orodij MS Office, izkušnje na področju razvoja elektronskih sklopov in naprav, znanje uporabe merilnih instrumentov, zlasti »mixed signal osciloscope labview«, uporabe orodij CAD, zlasti altium designer, ter dobro razumevanje delovanja elektronskih sklopov.


V podjetju zaposlijo tudi razvijalca programskih aplikacij na področju vgrajenih elektronskih sistemov, sodelavca za digitalno trženje in pomočnika vodje razvoja in raziskav. Vsem izbranim kandidatom bodo po polletnem preizkusnem obdobju zagotovili zaposlitev za nedoločen čas. Prijave sprejemajo izključno na elektronski naslov job@ema.si do vključno 5. oktobra 2015.


Ema, ki se ponaša z visoko bonitetno oceno A++, je preteklo leto sklenila s 4,94 milijona evrov skupnih prihodkov, kar je skoraj petino več kot v letu 2013, dodana vrednost na zaposlenega pa znaša 59.993 evrov. Kot je povedal Zlatko Mastnak, direktor, Ema pospešeno zaposluje, saj se obseg dela vsako leto povečuje. Za letošnje leto načrtujejo, da ga bodo končali s 5,8 milijona evrov skupnih prihodkov.