V enoti v BiH zaposlijo .NET razvijalce, Java razvijalce in AngularJS razvijalce, na Irskem pa potrebujejo .NET razvijalce, medtem ko želijo ekipo v Srbiji okrepiti s strokovnjakom za varnost, višjim sistemskim inženirjema, inženirjem tehnične podpore, Java razvijalci, svetovalcem za DWH/poslovno inteligenco (BI), razvijalce uporabniških vmesnikov ter z Angular JS razvijalci.

V Comtrade kandidatom obljubljajo, da jim bodo zagotovili privlačno in pozitivno delovno okolje, dinamično in zanimivo delo, stalen stik z najsodobnejšimi tehnologijami, spodbujanje inovativnosti, ustvarjalno in strokovno vodenje projektov, delo v tehnološko visoko razviti organizaciji, sodelovanje z izjemno ekipo izkušenih strokovnjakov ter možnosti za profesionalni in osebnostni razvoj. Prijave sprejemajo na njihovi spletni strani.

Comtrade, ki se je že leta 2008 odločil za pridobitev certifikata Družini prijazno, bo jutri na prireditvi Ekvilib inštituta prejel posebno priznanje za širjenje kulture družini prijaznega podjetja.