„Iščemo superžensko ali supermana, ki zna preko tipkovnice pokazati svoje mišice. Naša ključna prednost je, da zagotavljamo lokacijsko fleksibilnost, saj vsi lahko delamo od doma, iz cool kafiča s hitrim internetom ali po želji v pisarni. Poleg tega gre za interni razvoj, torej ni stresnih kratkih rokov zunanjih naročnikov,“ je slikovit Gregor Koprivnik, direktor Konverzije.

Novi sodelavec, ki lahko z delom za nedoločen čas oziroma po dogovoru začne takoj, bo delal na platformi, na kateri živi deset njihovih spletnih trgovin, delo pa je razdeljeno približno 70:30 v korist back-end razvoju. Plačilo bodo določili na temelju izkušenj in znanja, odprti pa so za vse oblike zaposlitve. Podjetje, ki sta ga Maja Švener in Gregor Koprivnik ustanovila leta 2010, leta 2012 pa ju je Zavod mladi podjetnik prepoznal za najboljša mlada podjetnika leta, trenutno deluje na sedmih evropskih trgih. Podjetje je bilo večkrat zmagovalec izbora Spletni trgovec leta.

Prijave zainteresiranih zbirajo do 31. maja na naslovu www.licila.si/super-wo-man. Če bodo novega sodelavca/sodelavko izbrali prej, bodo razpis prej zaprli. Od kandidatov pričakujejo, da pošljejo svoj CV, svojo oceno zahtevanega znanja in veščin (z oceno od 1 do 10), opis zadnjega opravljenega projekta, opis največjega oziroma najbolj zahtevnega projekta, število ur, ki ga lahko mesečno nameni za delo in dolžino dosedanjih delovnih izkušenj.

Podjetje je lani raslo z več kot 100-odstotno rastjo in ustvarilo 1,5 milijona evrov prometa. Dinamično rast bodo nadaljevali tudi v tem letu, napoveduje Koprivnik.