S SipaBoards Air prihajajo na trg tudi nove oblike samonapihljivih supov, poleg cruiser modela še najbolj prodajana oblika all-rounder ter balance yoga sup za jogo na supu. Prvih 30 podpornikov bo kateri koli model lahko dobilo v zameno za 890 dolarjev, naslednjih sto bo za novi sup odštelo 940 dolarjev, vsi ostali pa 990 dolarjev.

Redna cena izdelka na trgu bo sicer znašala 1390 dolarjev, napovedujejo v ekipi in dodajajo, da bodo letos supe podpornikom dostavili predvidoma oktobra, kar pomeni, da so si dali nekoliko več časa za njihovo proizvodnjo kot po lanski kampanji. Z njo so namreč pričeli sredi aprila, izdelek pa obljubili septembra, a so jih dejansko podpornikom po svetu dostavili šele konec leta, kot pojasnjujejo zaradi izboljšav, ki so jih še dodatno uvedli v izdelek po kampanji. 

Povsem novo kategorijo supov pa SipaBoards napoveduje tudi tokrat. "Prepričan sem, da bo naša inovacija najpomembnejši razvojni korak v tej industriji v letu 2016 in da se bo zaradi nje s tem lepim športom lahko ukvarjalo še več ljudi. SipaBoards AIR s funkcijo samonapihovanja odpravlja edino slabost napihljivih supov, ki se sicer v zadnjih letih zaradi številnih prednosti povezanih s shranjevanjem in transportom uveljavljajo pred trdimi, saj tako odpade zamudno in naporno ročno napihovanje," pravi ustanovitelj podjetja Sebastjan Sitar.