Polycon zaposluje za nedoločen čas

Škofjeloški Polycon za nedoločen čas zaposli operaterja na HSC-rezkalnem stroju ter orodjarja vzdrževalca. Operater naj ima izobrazbo V. stopnje tehnične smeri in delovne izkušnje na podobnem delovnem mestu, obvladovati mora tako CNC-tehnologije kot tehnologije HSC-rezkanja, priporočljive so izkušnje s področja vodenja manjše skupine ljudi. Delo je dvoizmensko, pred sklenitvijo pogodbe za nedoločen čas bo izbrani kandidat imel trimesečno poskusno obdobje.

Mesec dni preizkusne dobe manj pa bo imel izbrani kandidat za orodjarja vzdrževalca. Kandidat s IV. stopnjo izobrazbe strojne smeri in najmanj dveletnimi delovnimi izkušnjami naj pozna tudi orodja za brizganje termoplastov ter ima osnovna znanja programa PROengineer ali programa CREO. Prijave do 4. marca zbirajo na kadri@polycom.si.
 

Rodex vabi v nove izzive

Podjetje Rodex, sistemski dobavitelj in izvajalec celovitih rešitev na področju malih aparatov, pred leti nominiran za gazelo Gorenjske, za nedoločen čas zaposli prodajnega inženirja za prodajo storitev izdelave orodij za brizganje plastike in sistemskih rešitev ter operaterja na strojih za brizganje plastike.

Podjetje je lani ustvarilo 9,5 milijona prihodkov in zaposlovalo 80 ljudi, vodstvo pa obljublja zaposlitev v prijetnem kolektivu, dinamično delo, strokovno in osebnostno rast skozi nenehno dodatno izobraževanje in napredovanje. Prijave kandidatov, od katerih pričakujejo tudi odlično znanje nemškega in angleškega jezika, sprejemajo do 31. marca na naslov podjetja v Kranju ali na e-naslov: info@rodex.eu.

Klika krepi ekipo

Klika, ki jo od 1. februarja po odhodu Gregorja Rebolja vodi Luka  Ferlan, pospešeno zaposluje. Letos naj bi zaposlili najmanj 15 novih sodelavcev. Še konec leta 2015 so imeli 92 redno zaposlenih in sedem študentov, trenutno pa imajo odprta delovna mesta za iOS-razvijalca, razvijalca zalednih sistemov tehnologije Java, razvijalca zalednih sistemov  Ruby, QA-razvijalca ter podatkovnega znanstvenika/analitika.

Vse zaposlitve na teh delovnih mestih so za nedoločen čas. Prijave sprejemajo na spletni strani, roka za prijavo ni, saj bodo imeli odprte razpise toliko časa, dokler ne dobijo najprimernejših sodelavcev.

Družinsko podjetje Tu-val išče nove sodelavce

Domžalsko družinsko podjetje Tu-val, ki skrbi za trženje in distribucijo tehničnih proizvodov, ki so potrebni v kovinskopredelovalni industriji, elektroindustriji in strojegradnji, ima odprtih več delovnih mest. V podjetje, ki deluje od leta 1991, lani pa so ustvarili 3,24 milijona evrov, bodo sprejeli komercialista za pritrdilno tehniko, komercialista za prodajo industrijske pnevmatike, strojnega inženirja za vodenje kakovosti in razvoj ter monterja pnevmatskih elementov, ki bo delal v poslovni enoti Mačji Dol.

Prijave sprejemajo na e-naslov: tu-val@siol.net do 14. marca 2016. Vse zaposlitve v podjetju, ki ima bonitetno oceno  A1++, letos pa je tudi na seznamu najboljših zaposlovalcev Zlata nit, so za nedoločen čas s 6-mesečno poskusno dobo.

Kadroom potrebuje programskega razvojnika

Avgusta lani ustanovljeno kranjsko podjetje, ki je specializirano za iskanje  prodajnega kadra, zaposli programskega razvojnika. Njegove naloge  bodo načrtovanje, razvoj in implementacija testnih scenarijev. Odgovoren bo za formalni pregled kode in sodelovanje z razvojnim oddelkom, izvajanje testov, modulov, integracijskih, varnostnih in sistemskih testov in analiz obstoječih izdelkov ter skrb za testno komunikacijo. Prijave kandidatov sprejemajo na elektronskem naslovu darja.skok@kadroom.si do 15. marca 2016.

Po nove izzive v Pixi* labs

Podjetje Pixi* labs, ki ima sedež v šenčurski poslovni coni, išče SQL-razvijalca, izkušenega PHP-razvijalca, PHP-razvijalca in PHP-razvijalca študenta. V podjetju želijo sodelovati z visoko usposobljenimi sodelavci, ki radi delajo v dinamični ekipi in se veselijo novih izzivov ter za svoje delo sprejemajo polno odgovornost. Prijave sprejemajo prek spletnega obrazca na spletni strani podjetja www.pixilabs.si. Priložnosti  so tudi za delo v nemškem podjetju pixi* Software Gmbh.