Omogoča preprosto distribucijo in dostop do večpredstavnostnih študijskih vsebin in gradiv, neposredno povezavo in komunikacijo med študenti ter profesorji, ponuja pa tudi prostor za projektno sodelovanje in povezovanje. Platforma TeslaEDU, ki je nameščena na tabličnih računalnikih, omogoča študentom in profesorjem preverjanje znanja in spremljanje napredka, kar spodbuja interakcijo in omogoča še boljšo učinkovitost študijskega programa.

»Nenehno stremimo k razvoju inovativnih pristopov v managerskem izobraževanju. Kljub temu, da ostajamo zvesti načelu, da je za razvoj kompetenc, povezanih z voditeljstvom in organizacijsko kulturo, v učnem procesu nujen osebni stik, vpeljujemo nove tehnologije kot je denimo platforma TeslaEDU. Z njeno pomočjo želimo udeležencem nuditi še boljšo uporabniško in učno izkušnjo, pri čemer pa je pomemben vidik tudi trajnostni razvoj. Že majhni koraki, kot je omogočanje dostopa do študijskega gradiva prek tehnološke platforme, v nasprotju z okolju manj prijaznim tiskanjem, so koraki v pravo smer,« je med drugim dejala prof. dr. Danica Purg, direktorica in dekanja IEDC-Poslovne šole Bled.

Viktor Kovačević, direktor Comtrade Digital Services, pa je dodal: »Tehnologija in inovacije spreminjajo svet in generacije, ki prihajajo, zahtevajo popolnoma drugačne pristope tudi v procesu učenja. S TeslaEDU platformo sledimo novim dognanjem in postavljamo smernice za izobraževalno industrijo, ki je tako kot veliko drugih tudi na pragu digitalne transformacije. V podjetju Comtrade Digital Services podjetjem pomagamo do hitrejših inovacij in rešitev, ki pripomorejo k vpeljavi novih poslovnih modelov, primernih za digitalni svet.« slo