Ob temeljiti reorganizaciji ter zastavljeni odločnejši širitvi na nove trge se v družinskem podjetju FerroČrtalič želijo okrepiti z več sodelavci, ki bodo s svojim znanjem, ambicioznostjo, odločnostjo, odgovornostjo prispevali k trajnostni in dinamični rasti podjetja.

»Iščemo izkušene ljudi na svojem področju, ki bodo s svojim znanjem, zavzetostjo in lojalnostjo podjetju podprli našo rast na globalnem trgu. Potrebujemo predvsem strokovnjake v razvojno-tehničnem in komercialnem oddelku, ki so sposobni prepoznavati priložnosti na trgu, razumeti potrebe kupcev, ki so sposobni projektnega dela in sodelovanja v timu, ob tem pa tudi samostojnega odločanja in prevzemanja odgovornosti,« je poudarila Mojca Črtalič Andolšek, direktorica podjetja, ki je bilo v letu 2014 prepoznano za finalista regijskega izbora dolenjsko-posavske gazele.

Za okrepitev prodajne ekipe, razvoja in proizvodnje bodo veseli strojnih inženirjev, ki so sposobni razviti, izdelati in implementirati rešitve ter se želijo dokazati v zelo zahtevnem delovnem okolju. »Predvsem potrebujemo pozitivno naravnane ljudi, ki so pripravljeni pokazati nekaj več,« poudarja direktorica. Za mesto vodje projektov na tujih trgih na primer iščejo sodelavca z odličnim tehničnim ozadjem, z življenjsko energijo, dobrimi komunikacijskimi sposobnostmi ter spretnega na področju iskanja rešitev za potrebe potencialnega kupca.

»Delo na komercialnem področju bo obsegalo celoten prodajni proces, samostojno iskanje potencialnih strank, samostojno pripravo zahtevnih ponudb ter precej poslovnih potovanj v tujini. Prednosti za sprejem v delovno razmerje imajo tehnični strokovnjaki, ki razumejo delovanje produkcijskih rešitev za naše kupce«.

Podjetje FerroČrtalič, ki ima za seboj že 52-letno delovanje, lani pa je s 33 sodelavci ustvarilo 4,3 milijona evrov prihodkov od prodaje, se med drugim namerava bolj uveljaviti na iranskem trgu, katerega potencial je zelo velik. Prijave kandidatov sprejemajo na e-naslovu irena.zagar@ferrocrtalic.com. slo