Nagrado je iz rok direktorja zaposlitvenega portala Mojedelo.com Zorana Savina prejel Boris Dular, direktor kadrovskega sektorja Krka, ki se je ob prejemu prestižne nagrade zahvalil svojim sodelavcem in spletnemu portalu Mojedelo.com, da je že petič organiziral glasovanje za Uglednega delodajalca, prav tako pa je čestital še ostalim podjetjem, ki so se uvrstili med top deset najuglednejših podjetij pri nas.

»Ta nagrada je pomembna zato, ker jo ocenjujejo iskalci zaposlitve, pripoveduje pa zgodbo o vseh nas. Pripovedujejo zgodbo o podjetjih, v katerih delamo, predvsem pa o medsebojnih odnosih, ki vladajo v podjetju, o plačah, o možnostih izobraževanja... To zgodbo govorijo in predstavljajo zaposleni in to zgodbo slišijo iskalci zaposlitve. Najpomembnejše nam je, kaj o nas mislijo naši zaposleni in ponosni smo, da smo v anketi, ki smo jo opravili med 7.000 zaposlenimi, videli, da naši zaposleni na najvišjo stopničko postavljajo pripadnost in zavzetost podjetju,« je dejal Dular.

Med ugledne delodajalce minulega leta so se sicer uvrstili še Akrapovič, Banka Slovenije, DARS, IBM Slovenija, Lek, Microsoft, SKB banka, Aerodrom Ljubljana, Bayer, Petrol in Siemens.