Zaradi narave dela, predvsem pa želje po dolgoročni stabilni rasti podjetja, v svoje vrste vabijo nekoga, ki si želi dolgoročnega sodelovanja, podrobnosti o zadolžitvah in potrebnih veščinah bodočega sodelavca pa si lahko zainteresirani kandidati preberejo na spletni strani podjetja https://www.visionect.com/about#careers. Delovno mesto je sicer odprto v ljubljanski pisarni, prijave z življenjepisom pa zbirajo na jobs@visionect.com.

Prav tako do konca aprila bodo odprte tudi prijave za prosto delovno mesto razvijalca informacijskih sistemov z izkušnjami pri izdelavi spletnih aplikacij. Idealni so kandidati, ki so razvijali kompleksne Javascript aplikacije, ki se povezujejo z zalednimi sistemi Python, Golang ali Node JS, prednost pa bodo imeli tudi tisti, ki se spoznajo na Javo, Ruby, C# ali PHP. V Visionectu bo novi sodelavec razvijal njihov informacijski sistem za storitve, kot so Joan Meeting Room Assistant in elektronski papir na londonskih avtobusnih postajališčih.

Podrobnosti o zadolžitvah in potrebnih veščinah bodočega sodelavca si lahko zainteresirani kandidati preberejo na spletni strani podjetja https://www.visionect.com/about#careers. Delovno mesto je sicer odprto v ljubljanski pisarni, prijave z življenjepisom pa zbirajo na jobs@visionect.com.

Še eno delovno mesto čaka samostojnega razvijalca informacijskih sistemov, ki ne bo zadolžen le za razvoj, temveč tudi vodenje ekipe, ki razvija aplikacije. Tudi za to delovno mesto v svoje vrste vabijo nekoga, ki si želi dolgoročnega sodelovanja, podrobnosti o zadolžitvah in potrebnih veščinah bodočega sodelavca pa si lahko zainteresirani kandidati preberejo na spletni strani podjetja https://www.visionect.com/about#careers. Delovno mesto je sicer odprto v ljubljanski pisarni, prijave z življenjepisom pa zbirajo na jobs@visionect.com.

Iščejo tudi testnega inženirja začetnika, ki bo sodeloval z razvojnimi ekipami in skrbel za podporo s testiranjem programske in strojne opreme v različnih pogojih uporabe. Delovno mesto zahteva nekaj izkušenj pri programiranju v Pythonu in Bashu, poznavanje Linux/Unix in branje logov. Ker gre za položaj začetnika, predhodne izkušnje niso potrebne, zato je delovno mesto odprto tudi za študente, ki želijo opravljati prakso v Visionectovi ljubljanski pisarni.

Prav tako se študenti lahko prijavijo tudi na delovni mesti za podpornega inženirja začetnika in asistenta pri proizvodnji strojne opreme. Prvi bo pomagal pri projektu Joan Meeting Room Assistant in bo skrbel za pomoč uporabnikom, zato je pomembno znanje angleščine, drugi kandidat pa bo sodeloval z ekipo, ki razvija strojno opremo.