To je le ena od scen novega filma o Ronaldu, ki naj bi prikazoval njegovo zasebno zgodbo. V filmu, ki je dolg uro in 29 minut, ga sedem minut prikazujejo kot manekena v dragi obleki, tri minute zgoraj brez, dve minuti v zasebnem letalu, eno minuto pa, ko poje Rihannino uspešnico. Ljubitelji nogometa so razočarani, ker v filmu Ronaldo še najmanj časa igra nogomet.

So pa zato v filmu prizori iz njegovega otroštva, izpoved njegove matere in veliko prizorov, ko nogometaša obletavajo oboževalci. Na premieri filma v Londonu je Ronaldo skorajda postavil svetovni rekord v selfijih. Na premiero je prišel eleganten kot James Bond skupaj z mamo Mario Dolores dos Santos Aveiro in petletnim sinom Cristianom Jr. Identitete matere svojega sina še vedno ne želi izdati, zatrdil pa je, da bo ime biološke matere povedal sinu, ko bo polnoleten. Za sina skrbi Ronaldova mama, nogometaš pa z njim preživi skoraj ves prosti čas. Kot da ne bi imel deklet. Na premiero je prišlo tudi njegovo nekdanje dekle, ruska manekenka Irina Shayk. Čeprav sta se z Ronaldom razšla januarja letos, Irina v filmu ne nastopa. Ronaldo je dejal, da je bila to odločitev producentov, češ da ni igrala pomembne vloge v njegovem življenju.

Hollywoodski plejboj okužen s HIV

Že skoraj dve leti se je po Hollywoodu šušljalo, da je med njimi slavni igralec in še večji ljubitelj žensk, ki je okužen z virusom HIV in naj bi okužil tudi veliko deklet. Minuli teden je portal RadarOnline objavil, da je to Charlie Sheen. Petdesetletni igralec naj bi to vedel že nekaj časa, a je skrivnost želel obdržati zase. Prav tako tega ni povedal dekletom, s katerimi je spal. Že več kot leto dni naj bi jemal koktajl zdravil, s katerimi skuša omiliti izbruh bolezni. Za bolezen naj bi vedeli njegovi prijatelji, ki so ga že večkrat poskušali prepričati, naj vendar javno prizna, da je okužen s HIV. Sheen, ki slovi tudi kot plejboj, tega ni želel priznati, ker se boji, da bi si ga zapomnili le kot igralca, ki je bil okužen s HIV.

Čeprav drugi mediji še niso potrdili, da je okuženi igralec prav Charlie Sheen, pa navajajo, da je to igralec, na katerega seznamu partneric so dobitnica oskarja, televizijska zvezda, manekenke in še mnogo drugih. Njegovi odvetniki naj bi se že pripravljali na morebitne milijonske tožbe okuženih nekdanjih partneric.

Charlie Sheen se že nekaj let bojuje z odvisnostjo od alkohola in seksa, v tabloidih pa se največkrat pojavlja, kadar v kakšnem baru povzroči incident. Letos je poleg njegovega praznovanja 50. rojstnega dne v začetku septembra veliko prahu dvignil tudi, ko je na twitterju napadel bivšo ženo Denise Richards kot najslabšo mamo na svetu. Sta namreč starša dveh hčera.

Putinova hči poročena z milijarderjem

V Rusiji je ena največjih državnih skrivnosti, kaj počneta hčeri Vladimirja Putina. Starejša Maria je bila rojena leta 1985, mlajša Katerina pa leto pozneje. V javnosti je poznanih nekaj fotografij njegovih hčera iz otroških let, nič pa se ne ve o njunem odraslem življenju. O njuni identiteti in življenju je januarja letos pisal znani ruski bloger Oleg Kašin, a njegove ugotovitve niso bile dokazane. Zgodbo je od tedaj raziskoval Reuters in potrdil vse navedbe blogerja.

Mlajša hči Vladimirja Putina je Katerina Tihonova, je nekdanja plesalka akrobatskega rokenrola, njeno podjetje pa trenutno gradi milijardo dolarjev vreden kampus moskovske univerze. Njeno identiteto je potrdil celo namestnik direktorja Gazprombanka Andrej Akimov, ki pa je po objavi članka zanikal trditev, češ da je vse laž. Devetindvajsetletna Putinova hči je poročena z bankirjem Kirilom Šamalovim, sinom lastnika banke Bank Rossia, ki velja za osebno banko ruske elite. Mladi par naj bi imel premoženje, vredno 2 milijardi dolarjev, med drugim tudi razkošno vilo na jugu Francije. Na twitterju so se nemudoma pojavili komentarji v smislu, seveda je Tihonova Putinova hči, kako bi sicer prišla do bogastva.

Potrdili so tudi, da je njegova starejša hči Maria poročena z Nizozemcem in se piše Faasen. Par ne živi več na Nizozemskem, temveč v Moskvi, kjer Maria dela doktorat iz endokrinologije. O njenem bogastvu niso poročali.

Sir Attenborough pri predsedniku Obami

Sir David Attenborough si je omislil enkraten način, kako praznovati svoj 89. rojstni dan – z intervjujem z ameriškim predsednikom Barackom Obamo, s katerim sta razpravljala o podnebnih spremembah. Legendarni voditelj poljudnoznanstvenih oddaj je namreč prepričan, da so podnebne spremembe nevarnejše od verskega ekstremizma, le da se človeštvo še ne zaveda nevarnosti. Veliko prahu je dvignila tudi njegova izjava, da teroristi škodijo le majhnemu števili ljudi, podnebne spremembe pa bodo vplivale na vse človeštvo.

Je pa David Attenborough med obiskom Bele hiše dokazal, da je pravi angleški gospod, in je ameriškemu predsedniku dal lekcijo iz lepega vedenja. Predsednik je namreč želel prestavitvi dogovorjeni intervju, češ da ima neke druge obveznosti, a je David Attenborough na to odgovoril, da ima tudi on druge obveznosti in da se je treba dogovora držati. Baracku Obami ni preostalo drugega, kot da prestavi svoje sestanke in televizijsko legendo sprejme ob dogovorjeni uri. Kar mu ni bilo težko, saj je večkrat poudaril, da je velik oboževalec slavnega biologa.

Sir David Attenborough, ki se še ni upokojil in je ravno končal serijo dokumentarcev o zvereh, je nedavno tudi kritiziral dejstvo, da prirodoslovne oddaje zdaj pripovedujejo slavni igralci. Prepričan je, da gledalci težko verjamejo, da igralci dobro poznajo naravo, o kateri pripovedujejo.