Lastnikom sistemskih prostorov, ki prvič izbirate serviserja ali iščete novega, bo pri odločitvi v pomoč naslednjih šest vprašanj. Na vsa pritrdilno odgovarja Astech, vodilno slovensko podjetje za servisiranje in vzdrževanje klimatskih sistemov.

1. Je odziven?

Preverite, kdaj bo serviser začel z delom, če pride do okvare v nedeljo ob štirih zjutraj. V Astechu nujne primere rešujejo 24 ur dnevno, 7 dni v tednu, tudi ob praznikih. Lastno skladišče jim omogoča hiter dostop do nadomestnih delov.

2. Ima izkušnje?

Pozanimajte se, koliko posegov je že opravil serviser, s katerim se dogovarjate za sodelovanje. Astech uspešno posluje že 13 let in letno izvede preko 3000 servisnih posegov.

3. Je specialist?

Ali od serviserja avtomobila pričakujete, da bo tudi dizajniral, izdelal karoserijo in sestavil motor? Zagotovo ne. Osredotočenost na servisiranje in vzdrževanje iščite tudi pri izvajalcu del na vašem klimatskem sistemu. Astech vam jo zagotavlja.

4. Dela sam ali v timu?

Boljša izbira je številčnejša ekipa. V Astechu vam v vsakem trenutku lahko priskoči na pomoč več izkušenih serviserjev, skrbnik kupcev pa vam prihrani dragoceni čas in skrbi.

5. Zagotavlja kakovost?

Pred odločitvijo na spletni strani Agencije RS za okolje preverite, ali so izbrani izvajalci vpisani na sezname pooblaščenih podjetij in serviserjev. Astechovo ekipo boste tam vsekakor našli. Kakovost njihovih storitev še dodatno potrjuje certifikat ISO9001.

6. Ponuja ustrezno razmerje med kakovostjo in ceno?

Niste tako bogati, da bi kupovali poceni, kajne? Prepozno odpravljena napaka ali neodzivnost izvajalca vam lahko povzročita ogromno poslovno škodo. Številni poslovni partnerji potrjujejo, da sodelovanje z Astechom prinaša visoko kakovost in nizko tveganje.

Vaša prava izbira je: Astech d.o.o., Obrtna cona Logatec 6a, 1370 Logatec, T: 01 750 85 00, E: astech@astech.si, W: www.astech.si