Pogoji za prijavo na odprto delovno mesto so univerzitetna izobrazba ustrezne tehnične smeri, najmanj dve leti delovnih izkušenj s področja informacijske-komunikacijske tehnologije ter aktivno znanje angleškega jezika. Prednost pa bodo imeli kandidati, ki že dobro poznajo področje poslovnih procesov in sodobne IKT trende, ki se odlično znajdejo v operacijskem sistemu Windows in z MS orodji, vključno z virtualizacijo strežnikov ter poudarkom na tehnologiji Exchange 2013, SCCM, SCOM, DPM. Prav tako je prednost poznavanje okolja VMware in orodij VDP ter sistemov ERP in BI ter znanje s področja vzdrževanja in nameščanja osebnih računalnikov in drugih telekomunikacijskih naprav. V ospredje bodo prišli tudi kandidati, ki imajo izkušnje v energetiki, telekomunikacijah ali infrastrukturi.

»Od kandidata pričakujemo samostojnost in pozitiven odnos do sprememb, komunikativnost in sposobnost za timsko delo, natančnost in usmerjenost k doseganju ciljev,« še poudarjajo v Geoplinu.

Ponudbe z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev lahko zainteresirani pošljejo v desetih dneh na e-naslov: kadri@geoplin.si. Z izbranimi kandidati bodo sklenili pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in trimesečnim poskusnim delom. slo