Avtorica Brigita Oblak, »obdarovalka po duši«, čuječa in pozorna za vsako malenkost, ki bi utegnila izdati, kaj si bodoči slavljenci želijo za darila, predlaga več kot le »vse najboljše!« S priročnikom poleg tega, kaj kupiti, nauči predvsem kako darilo oddati. Pomembna je zgodba!

Predlogi daril z domišljenimi citati

Zato so predlogi daril, velikokrat povsem običajne in uporabne stvari, opremljeni z domišljenimi citati. Ti služijo kot voščilo, darilo pa zaokrožijo v duhovito in osebno zgodbo. Zgodbo za resnično vsakogar: športnika, ljubitelja kave, čokolade, kuhe ali avtomobilov, prijatelja, babico ali direktorja, ob maturi in okrogli obletnici, ob rojstvu otroka ali vselitvi v nov dom. V 33 poglavjih najdete celo odlične predloge, kako ustvarjalno podariti denar, če se temu sicer nepriljubljenemu darilu ne morete izogniti.

Obvezno čtivo za obdarovalce

Knjiga, ki je že sama na sebi odlično darilo, je enostavno »must have« za vse, ki bi radi raven obdarovanja dvignili na višjo stopnjo. Saj veste – kar daš, to tudi dobiš, zato se lahko ob svojih obletnicah boljših daril nadejate tudi sami. Obdarovalna revolucija pred vrati! Poleg sočne vsebine je knjiga polna fotografij in simpatičnih ilustracij slovenskega karikaturista Borisa Oblaka, kar jo naredi še privlačnejšo in zabavno. Priročnik lahko prelistate in ga naročite na spletnem naslovu www.pentlca.si.