Celotno tekmo ste Krki dihali za ovratnik, a vam preobrat ni uspel.

Res je. Bili smo blizu, a smo naredili preveč napak. Predvsem smo si veliko škode delali z izgubljenimi žogami. Proti taki ekipi, kot je Krka, si tega enostavno ne smeš privoščiti. V svojem moštvu imajo veliko izkušenih igralcev, ki takšnih priložnosti ne spustijo iz rok.

Predvsem v tretji četrtini ste prejeli veliko število trojk ob conski postavitvi v obrambi. Je bilo to ključno za poraz?

Cona enostavno ni funkcionirala tako, kot smo si zamislili. Krkini strelci so ostajali sami na črti za tri točke in jasno je, da so odprte mete zadevali.

Se vam zdi, da je obraz Krke v ligi za prvaka kaj drugačen, kot je bil v rednem delu tekmovanja?

Pristop se mi ne zdi kaj drugačen. Je pa res, da zdaj veliko bolj koristijo Jasmina Hukića in Malcolma Armsteada, ki sta odlična posameznika in na parketu delata razliko. Prav zaradi tega razloga so Novomeščani sedaj veliko bolj neugoden nasprotnik kot v rednem delu lige Telemach.

Lani ste nastopali za Zlatorog, letos za Rogaško. Ste se dobro znašli?

Moram priznati, da je vse v najlepšem redu. S trenerjem Damjanom Novakovićem sva se odlično ujela. On je bil sicer tudi glavni razlog, da sem se odločil za selitev. Poleg tega so odlični tudi soigralci. Okolje je pravo, kar se konec koncev pozna tudi na mojih predstavah.

Torej ste osebno s sezono zadovoljni?

Moram biti. Sicer so bila prisotna nihanja, a če potegnem črto, sem lahko za zdaj kar zadovoljen.

Vam sodelovanje s Predragom Milovićem v Laškem ni ustrezalo?

Ne bi rekel, da mi ni ustrezalo. Enostavno se v tistem okolju in sistemu lani nisem znašel. Morda bi letos se, tega ne bom vedel nikoli. Odločil sem se za Rogaško, kjer so pogoji za delo odlični. Svoje odločitve nikakor ne obžalujem.

Med sezono se vam je pridružil Dražen Bubnić.

Gre za izredno izkušenega igralca, ki bi bil v pomoč kateri koli ekipi v ligi Telemach. Po poškodbi Milivoja Milovića se je klub obrnil nanj in s tem zadel v polno, saj nam je v veliko pomoč tako na parketu kot v garderobi.

Kje se vidite v prihodnji sezoni?

Želim si, da bi se preizkusil v ligi ABA. Upam, da v dresu Olimpije ali Krke, drugače pa v kakšnem tujem klubu.