Uredništvo internacionalnega fanzina je slednjega povabilo k sodelovanju in ureditvi specialnih prilog na podlagi njegovega pronicljivega in neumornega nizanja (re)izdaj in objav retrospektivnih plošč ključnih, spregledanih ali pozabljenih akterjev nekdanje jugoslovanske scene. Iz slovenske dediščine je doslej objavil U.B.R., Quod Massacre, Kuzle, O! Kult, III. kategorijo, Indust-bag, 92, S.O.R., Pankrte in Čao pičke. Te dni se je nabor povečal še za reizdajo male plošče Dežuje ljubljanskih Tožibab iz leta 1986. Ob tej priložnosti sozaložnik singla, ljubljanski FV Music, pripravlja v petek Udarec na 13. marec, promocijski festival v Menzi pri koritu, na oder katere bodo stopile tudi Tožibabe – po skoraj tridesetih letih.

Tožibabe so bile v jedru ljubljanskega hardcore kolektiva, ki se je sredi 80. let skotil v Zgornji Šiški, v klubu, na mestu katerega danes stoji mormonska cerkev. Akcijo je nadaljeval na Kersnikovi 4, del njega pa kasneje tudi na Metelkovi. Ta udarni krog se ni istovetil z institucijami in sivimi eminencami slovenskega punka in ljubljanske alternative, ampak jim je oponiral. Za sabo je pustil kar nekaj dokumentov, od videa do fanzinov, ki nam med drugim odkrivajo prapočela marsikatere stare zamere ali konflikta na naši alternativni in kulturni sceni danes. Skupaj s kompilacijo Hard Core Ljubljana, na kateri so ob Tožibabah še U.B.R., Odpadki civilizacije, Epidemija in III. kategorija, sodi singel Dežuje med osrednje izdaje ljubljanskega hardcora in ima kultni status med zbiratelji, poznavalci in ljubitelji tovrstne podtalne godbe po svetu.

Leta 2002 je beograjski rock kritik in glasbeni urednik Petar Janjatović v KUD Franceta Prešerna v Ljubljani predstavljal drugo, dopolnjeno izdajo svoje Ex-YU rock enciklopedije. Debato, med katero smo prvič listali po sveže tiskani knjigi, je njen avtor razvnel z vprašanjem, ali manjka kakšen »ključen« bend. Iščoč iglo v senu sem si naključno zamislil bend... Tožibabe. »Ja, Tožibab ni v enciklopediji!« Prvega ženskega rock benda v Sloveniji in edinega ženskega hardcore benda z območja bivše Jugoslavije 80. let.