Pet brezplačnih člankov na mesec

Po novem bo posameznemu bralcu na mesec na voljo pet brezplačnih člankov po lastnem izboru iz celotne spletne zbirke objav Dnevnika, Objektiva in izbranih člankov Nedeljskega, za dostop do neomejenega števila prispevkov bo potrebna sklenitev naročnine.

Avtorske vsebine

Objavljali bomo zgolj še kakovostne, ekskluzivne, analitične, mnenjske…, skratka avtorske vsebine v obliki člankov, komentarjev in kolumn, intervjujev, infografik itd. Vsebin, ki so brezplačno na voljo na številnih drugih slovenskih spletnih straneh kot povzetki agencijske in podobne ponudbe, ne bomo več objavljali kot uredniških vsebin. Dnevno dogajanje bomo na kratko spremljali na izpostavljenem mestu na naslovnici spletne strani, dostop do teh vsebin pa ne bo omejen z naročniškim sistemom.

Naročnina

Po izpolnitvi kvote brezplačnih prispevkov bo za dostop do neomejenega števila prispevkov treba plačati enotno naročnino 6,89 evra (v preizkusnem mesecu ob prvi sklenitvi enotne mesečne naročnine zgolj 0,89 evra). Plačilne podatke bo treba vpisati samo enkrat. Naročnino bo mogoče plačati s kreditno kartico, storitvijo paypal ali bančnim nakazilom.

Poenoten naročniški račun

Ukinjen bo sistem MojDnevnik, ki ga bo prav tako nadomestil naročniški račun novega sistema Piano. Skladno s tem se bo odslej mogoče na dnevno obvestilo o objavljenih vsebinah (newsletter) naročiti brez uporabniškega računa, uporabniki storitve MojDnevnik pa bodo glede na sedanje nastavitve računa samodejno še naprej prejemali dnevna obvestila.

Sedanji naročniki Piana

Sedanji naročniki v okviru nacionalnega sistema bodo lahko podaljšali spletno naročnino na Dnevnik v okviru novega sistema in pod promocijskimi pogoji, ki so prilagojeni njihovemu dosedanjemu tipu naročnine in deležu njene izkoriščenosti.

Dostop za tiskane naročnike

Petdnevni, šestdnevni in vikend naročniki tiskanega Dnevnika ter naročniki mobilne izdaje Dnevnika bodo imeli dostop do vseh spletnih vsebin družbe Dnevnik vključen v ceno. Pri tem bomo na spletnem mestu poskrbeli za ustrezno vodenje naročnika, podrobnejša navodila pa bodo v nedeljo dostopna tudi na podporni strani s celostnim vodnikom. Drugi naročniki bodo lahko dodatno sklenili običajno spletno naročnino v sistemu Piano ali pa svoj obstoječi naročniški paket zamenjali za katerega od naštetih, ki imajo neomejen spletni dostop že vključen v ceno.