V okolju, kjer uspevajo številne palme, vam ponujamo najrazličnejša delovna mesta. Pri nas lahko vodite lokal v neposredni bližini morja ali mladinsko-kulturni center v starem mestnem jedru. Na naših prelepih naravnih in umetnih zelenicah lahko trenirate mlade upe slovenskega nogometa, za zidovi starih palač lahko upravljate muzeje. Vas zanima delo varnostnika znanih osebnosti, natakarice, novinarja, piarovca, nepremičninskega agenta ali vodje avtoparka? Bi radi na ulicah ustrahovali naše nasprotnike? Ste pripravljeni pomagati našemu hišnemu gradbincu pri gradnji moderne infrastrukture, ki jo bomo v kratkem obogatili z umetnim otokom in s kar 400 metrov visoko stolpnico v slogu najrazvitejših arabskih in azijskih velemest? Da, sliši se sanjsko in nepredstavljivo, ampak mi zmoremo! »Verjemite mi, ko postanem župan, brezposelnih ne bo. Vsi bodo imeli delo,« je nedolgo nazaj poudaril naš veliki poznavalec trga dela Gašpar Gašpar Mišič.

Doslej smo pomagali najrazličnejšim profilom oseb. Zaposlitve smo zagotovili celo tako nezaposljivemu kadru, kot so bivši poslanci, občinski svetniki, državni sekretarji, piarovci največjih političnih strank, znani športniki... Izobrazba in delovne izkušnje pri nas ne štejejo. Ne iščemo natakarjev, ki bi govorili angleški, nemški in ruski jezik ter imeli UEFA, FIFA ali primerljivo licenco. Tako se obnašajo v bankrotiranih mestih. Mi razpisov sploh ne objavljamo, zaposlitev na mandat ne poznamo. Če si želite enostavno zapolniti čas, sprejmite delo za vsaj nekaj mesecev, vam svetuje avtomehanik Mladen Rudonja.

Edini pogoj, da se potegujete za privlačne službe, je včlanitev v enega izmed dveh naših sindikalnih kolektivov KJN ali SZV. Ker delujemo povsem transparentno in po predpisih, lahko naše podatke preverite v evidencah ministrstva za notranje zadeve (poglavje politične stranke), sredstva, s katerimi razpolagamo, so zabeležena v protikorupcijski bazi Supervizor, nekatere izmed naših najuspešnejših predstavnikov pa lahko najdete tudi v centralni kazenski evidenci pravosodnega ministrstva. In naj vas ob tej priložnosti samo še opozorimo, da se službe delijo po vsakem volilnem letu. Kot že sami veste, teh v zadnjem obdobju ni bilo malo, priložnosti je zato veliko. Postanite del naše velike družine, ker verjamemo, da je delovno mesto najboljša socialna politika. »Ne samo da v to verjamemo. To smo tudi pokazali, kjer smo imeli priložnost za to,« smo poudarili tudi v lanskem volilnem letu.

Prošnje za delo, ki jim morate predložiti zgolj potrdilo, da ste postali član enega izmed naših sindikalnih kolektivov, pošljite na naslov Mestna občina Koper, Verdijeva ulica 10, 6000 Koper – SI s pripisom »Ni za kadrovsko službo, ampak za župana«.