Tekma je bila sestavljena iz slaloma, ki je bil pozno popoldne, zgodaj popoldne pa so izvedli superveleslalom. Ta je štel tudi za posamično tekmo, na kateri je slavil Italijan Dominik Paris. Drugo in tretje mesto na stopničkah sta zasedla domačina Matthias Mayer z zaostankom šestih stotink in Georg Streitberger z zaostankom 34 stotink sekunde.

Kosi je bil 29. po superveleslalomu kot najboljši slovenski predstavnik. Dvema točkama iz superveleslaloma je v kombinaciji dodal 16 točk. Sedaj je v 27 točkami na 93. mestu najvišje uvrščeni Slovenec v seštevku svetovnega pokala. V kombinaciji je po dveh tekmah 20.

Hirscher je bil šele na 44. mestu po prvem delu kombinacije in je za Parisom, ki na slalomu ni nastopil, zaostal dve sekundi in 78 stotink. Hrvat Ivica Kostelić je slalom začel iz 34. mesta, vendar Hirscherja ni uspel prehiteti. Bil pa je dolgo na tretjem mestu in ga je iz zmagovalnih stopničk izrinil šele Bank.

Čeh je nastopil proti koncu startne liste in Kostelića ugnal za vsega tri stotinke. Imel je 12. čas superveleslaloma in 11. na slalomu. Najboljše izhodišče si je pred drugim delom kombinacije pripravil Pinturault, ki je bil 25. po superveleslalomu z 1,47 sekunde zaostanka. V slalomu je bil četrti, za Francozom Victorjem Muffatom Jeandetom, Hirscherjem in Slovakom Adamom Zampo. Dosegel je osmo zmago v pokalu.

Hirscher ima zdaj skupno v svetovnem pokalu 182 točk prednosti pred Norvežanom Kjetilom Jansrudom, devetim v kombinaciji.

V soboto je v Kitzbühlu na sporedu smuk, na katerem bodo nastopili Kosi, Andrej Šporn, Rok Perko in Boštjan Kline. Tekmovanje za pokal Hahnenkamm se bo sklenilo v nedeljo s slalomom.