V prihajajoči sezoni bosta dirkača te ekipe Nemec Nico Hülkenberg in Mehičan Sergio Perez. Oba sta na posebni predstavitvi v Ciudad de Mexicu potegnila pregrinjala z novega dirkalnika, ki pa ga bo še nekaj časa mogoče občudovati le na slikah in v tovarni, saj je ekipa že pred predstavitvijo sporočila, da bo prva testiranja nove sezone na začetku februarja opravila še s predelanim starim dirkalnikom.

Pri predstavitvi je najbolj izstopala nova barvna podoba. Oranžna, doslej skupaj z zeleno prevladujoča pri zunanji podobi dirkalnikov te ekipe, ima namreč na novem avtomobilu le še stransko vlogo, dirkalnik pa je večinoma srebrn in črn.

"Všeč mi je nova podoba. Deluje bolj agresivno in prepričan sem, da bo navdušila tudi navijače. Naši tradicionalni barvi, kot sta oranžna in zelena, ostajata v moštvu, a smo se odločili za sodobnejši pristop," je najbolj opazno novost izpostavil lastnik moštva Vijay Mallya.

Velika četverica formule 1 bo svoje dirkalnike predstavila naslednji teden. McLaren in Ferrari bosta imela spletni predstavitvi 29. in 30. januarja, Mercedes in Red Bull pa sta se odločila za fizično različico tik pred testiranji v Jerezu 1. februarja.