Z 10,8 sekunde zaostanka je drugo mesto osvojila Norvežanka Therese Johaug, tretja je bila še tretja Norvežanka Heidi Weng, ki je zaostala 13,1 sekunde, ostaja pa na drugem mestu seštevka turneje. Bjoergnova je v svetovnem pokalu dobila že 88. tekmo, po štirih tekmah pa je vodstvo povečala na več kot minuto in pol. Johaugova na tretjem mestu zaostaja dve minuti in 16 sekund.

Druga Slovenka Lea Einfalt je bila z zaostankom 1:16,9 minute 40. Mlada Slovenka je v skupnem seštevku 39., Čebaškova je tik za njo, loči ju tri sekunde in pol.

Moška tekma Kazahstancu

Moško tekmo na 10 kilometrov je dobil Kazahstanec Aleksej Poltoranin. Drugo mesto na četrti etapi novoletne turneje je osvojil Rus Jevgenij Belov (+0,5), tretji je bil Norvežan Martin Johnsrud Sundby (+4,2). Vodi Norvežan Petter Northug, ki je bil danes sedmi, z 22,8 sekunde zaostanka za zmagovalcem.

Tour se bo v četrtek nadaljeval na istem prizorišču z zasledovalnim tekom. Moški bodo začeli ob 12.15 in bi morali tekmovati na 35 km, a so prireditelji zaradi pomanjkanja snega progo skrajšali za 10 kilometrov. Ženske bodo ob 15.20 začele s 15 kilometrom dolgim tekom.